Închide meniul

UTA Arad – U Cluj 0-1. „Șepcile roșii” au încheiat seria de meciuri fără victorie

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 20:20

Reclamă
UTA Arad – U Cluj 0-1. Șepcile roșii” au încheiat seria de meciuri fără victorie

UTA Arad - U Cluj LIVE SCORE

Daniel Popa, în timpul unui meci / Profimediaimages

UTA Arad – U Cluj, 0-1. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 9 a noului sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză cele două echipe şi-au împărţit ocaziile mari. Vătăjelu a respins de pe linia porţii la lovitura de cap a lui arădeanului Carp, în minutul 21, iar oaspeţii au avut o bară în minutul 45, la şutul lui Ovidiu Bic. În minutul 71 clujenii au deschis scorul prin Daniel Popa, care a urmărit un şut al lui Gabriel Simion, respins de portarul Iacob. Elevii lui Sabău au rămas în zece oameni în minutul 80, la cartonaşul roşu primit de George Cîmpanu, însă gazdele nu au putut egala şi U Cluj a reuşit o victorie la Arad, notează news.ro.

UTA Arad – U Cluj 0-1

Min 70: UTA Arad – U Cluj 0-1! GOOOL U Cluj. Daniel Popa a profitat de o eroare a protarului arădean. Acesta a respins nefericit balonul, după șutul lui Simion.

Min 1: A început meciul de la Arad

UTA Arad – U Cluj, echipele de start:

Reclamă

UTA (4-3-3): Fl. Iacob (cpt.) – Diogo Rodrigues, Stolnik, Carp, Abeid – Freitas, Fabry, Marku – R. Pop, Cooper, Micovschi

Rezerve: Kucher – Benga, P. Mihai, Iurasciuc, Holst, Stahl, R. Stanciu, Vucenovic, Dumitrașcu

U Cluj (4-4-2): Gorcea – Peteleu, Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu – Bic (cpt.), Doukoure, Simion, Cîmpanu – D. Popa, I. Stoica

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Iliev – Oancea, Pițian, Miron, I. Filip, perianu, Silaghi, Tescan, Fl. Ilie

Stadion: Francisc Neuman, Arad
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Mircea Grigoriu și Ferencz Tunyogi
Arbitru VAR: Rareș Vidican / Arbitru AVAR: Marius Omuț

Ultimul meci direct a avut loc pe data de 27 aprilie, în cadrul Cupei României. Partida respectivă a contat pentru semifinalele competiției, iar clujenii au obținut victoria cu scorul de 1-0. În finală, U Cluj a fost învinsă de Sepsi cu scorul de 0-1.

Pentru UTA, meciul din această seară va reprezenta a doua partidă fără Mircea Rednic pe bancă. „Puriul” a suferit un infarct și a fost operat, după meciul cu FCSB, câștigat de către echipa sa cu scorul de 2-1. În momentul de față, tehnicianul se află în procesul de recuperare.

Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit la meciul cu FCSB

„Imediat după primul gol al nostru (n.r. – 2-1 scor final cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: «Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumnevoastră și v-am strivit!».

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare.

I-am zis lui «dochi» (n.r. – doctorul) al nostru de la echipă: «Vreau să fac eu un control să stau liniștit!». Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. «Cum ați condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări.

Reclamă

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. La spital s-au impus restricții fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, „e bine, doamnă?”, venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui”, a spus Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
Vezi toate știrile
Citește și