Închide meniul

UTA Arad – U Cluj 2-1. Bautista le-a adus arădenilor a doua victorie a sezonului! „Șepcile roșii” rămân fără succes

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2022, 21:00

UTA Arad – U Cluj 2-1. Bautista le-a adus arădenilor a doua victorie a sezonului! „Șepcile roșii rămân fără succes

Galeria celor de la UTA, în timpul meciului cu Academica Clinceni

Galeria celor de la UTA, în timpul meciului cu Academica Clinceni / Hepta

UTA Arad s-a impus în duelul de tradiție cu U Cluj, scor 2-1, în etapa a 5-a din Liga 1. Virgiliu Postolachi și Juan Bautista au marcat pentru formația lui Ilie Poenaru, în timp ce “Șepcile roșii” au punctat prin Adrian Bălan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bautista a marcat golul victoriei pentru arădeni în minutul 82. Este cel de-al doilea succes obținut de UTA în acest sezon. De cealaltă parte, U Cluj continuă să caute prima victorie de la revenirea în Liga 1.

UTA Arad – U Cluj 2-1. Bautista le-a adus arădenilor a doua victorie a sezonului

FINAL. UTA Arad – U Clu 2-1. Arădenii au obținut victoria în fața „Șepcilor roșii” în etapa a 5-a din Liga 1. În urma succesului din această seară, UTA a urcat pe locul 7 în Liga 1, cu 7 puncte. De cealaltă parte, U Cluj se află pe penultimul loc, după primele 5 etape, cu numai două puncte acumulate.

Min 82. GOOOL UTA! Juan Bautista marchează și readuce formația arădeană în avantaj!

Min 45+1. Benga a reușit să trimită în plasă, după respingerea lui Brănescu, dar golul celor de la UTA a fost anulat de VAR pentru o poziție de offside.

Reclamă

Min 37. GOOOL U Cluj! Adrian Bălan restabilește egalitatea după o pasă oferită de Pires, cel care l-a deposedat ușor pe Postolachi în apropierea careului.

Min 6. GOOOL UTA! Virgiliu Postolachi a deschis scorul cu o execuție superbă, din voleu, din careul lui U Cluj. Este primul gol marcat de atacantul moldovean în Liga 1, după transferul de la Mouscron la UTA.

Min 1. A început meciul de la Arad!

Reclamă 4 / 0/3

Update 18.00: Au apărut echipele de start:

UTA Arad: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Isac, Cascini, Matei – Jobello, Postolachi, Otele

Rezerve: Balauru, Maxim, Pătlăgică, Șteau, Negoescu, Stahl, Ubbink, Ademi, Keșeru

Antrenor: Ilie Poenaru

U Cluj: Brănescu – Romeo, Filip, Ispas, Briceag – Purece, Pires, Haită – Chipciu, Bălan, Hlistei

Rezerve: Gorcea, Baravykas, Simion, Pîrvulescu, M. Moraru, Hofman, Boiciuc, Fernandes

Antrenor: Erik Lincar

Reclamă

UTA și U Cluj, revedere în Liga 1 după 14 ani

UTA Arad și U Cluj s-au întâlnit ultima oară în Liga 1 în urmă cu 14 ani. În ultimii ani, cele două formații s-au duelat doar în Cupa României și în Liga a 2-a. Ultima confruntare dintre arădeni și “Șepcile roșii” a avut loc în iarna anului 2021, în Cupă. Atunci, U Cluj s-a impus cu 2-1.

În startul noului sezon din Liga 1, UTA a înregistrat o victorie, o remiză și două înfrângeri. De cealaltă parte, U Cluj n-a câștigat vreun meci, adunând două egaluri și două eșecuri.

Înaintea meciului din această seară, UTA se află pe locul 12, cu 4 puncte, în timp ce U Cluj se află pe 14, cu numai două puncte după primele 4 etape disputate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și