Închide meniul

„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2024, 22:11

Reclamă
„V-a făcut Rapid o ofertă? Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid

Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid

Dani Coman, în timpul unui meci pe stadionul din Giuleşti / Profimediaimages

Dani Coman a venit cu un anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid. Fostul portar şi oficial al giuleştenilor a rupt tăcerea, după ce s-a zvonit că va veni „la pachet” cu Marius Şumudică la echipa care este fără victorie în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele actualului preşedinte al Rapidului au căpătat proporţii uriaşe. Daniel Niculae a aflat că este urmărit penal după ce ar fi ajutat la introducerea materialelor pirotehnice în stadionul din Giuleşti. În acelaşi dosar, şeful galeriei, Liviu Ungurean (n.r. Bocciu), este în arest preventiv.

Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid

Liber de contract după despărţirea de Hermannstadt, Dani Coman anunţă că nu a purtat nicio discuţie cu Dan Şucu şi că prioritar pentru el este să îşi rezolve problemele medicale cu care se confruntă.

Nu m-am hotărât deocamdată, sunt la un tratament pentru coloana vertebrală. Asta e prioritar pentru mine în momentul de față.

Cât despre fotbal, analizez bine variantele pe care le am și cred că săptămâna viitoare voi lua o decizie în ceea ce privește viitorul meu în fotbal.

Reclamă

(n.r. sunt Universitatea Craiova, Rapid și FC Argeș cluburile care v-au ofertat?) Nu ar fi corect să vorbesc de variantele și discuțiile pe care le am, față de acei oameni.

Sunt mai multe echipe care m-au contactat, mai mulți proprietari de club, dar, repet, n-ar fi corect față de ei să discut (n.r. în presă) până de decide ceva.

(n.r. ce contează cel mai mult în alegerea dumneavoastră, banii, proiectul?) Banii nu contează. Deși pentru multă lume banii sunt importanți, (n.r. pentru mine) nu contează.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a ajutat Dumnezeu să am stabilitate din punct de vedere financiar, am gestionat cariera și banii din viața mea foarte bine. Cel mai important este ca eu să fiu fericit acolo unde mă voi duce.

(n.r. V-a făcut Rapid o ofertă?) Nu am avut nicio discuție cu cei din conducerea Rapidului.

(n.r. dar de la FRF?) Momentan îmi doresc să fiu în conducerea unui club de fotbal nu al unei instituții„, a declarat Dani Coman pentru iamsport.ro.

Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal

Dan Şucu anunţă că îl bagă în şedinţă pe Daniel Niculae, după ce acesta a devenit inculpat în dosar. Finanţatorul Rapidului a anunţat că hotărârea pe care o va lua are legătură şi cu rezultatele dezamăgitoare ale echipei. Alb-vişiniii sunt fără victorie în primele 6 etape din play-off.

Acum puțin timp am văzut știrea cu comunicatul parchetului. E o problemă reală și gravă că președintele nostru este urmărit penal. Dar nu vreau să deturnez acum atenția cu asta de la principala noastră problemă, lipsa de performanță sportivă.

Acolo unde Daniel Niculae are o mare responsabilitate și trebuie să răspundă, iar noi să găsim soluții. Asta e urgența noastră, deocamdată ne focusăm pe acest aspect. Pentru că eu sunt nemulțumit nu doar de ce se întâmplă în plan sportiv, ci și pe plan de organizare.

Chiar dacă cei din club spun că sunt mulțumiți cum merg lucrurile, eu nu sunt. Iar săptămâna viitoare vom avea o ședință și vom discuta în club și despre problema cu Daniel Niculae”, a declarat Dan Șucu la gsp.ro.

Reclamă

Pe 14 martie, „Nico” a fost săltat de jandarmi şi dus la audieri într-un dosar legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane.

Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi într-o carieră de 20 de ani. Ca să apar ca fiind cel mai mare criminal din România. Au fost nişte mizerii, apoi au apărut fel de fel de teorii ale conspiraţiei, că au apărut după victoria cu FCSB, 4-0„, a fost prima reacţie a lui Niculae.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și