Închide meniul

„Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Anunț clar al managerului roș-albaștrilor

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2022, 22:09

Reclamă
„Va ajunge Dan Petrescu la FCSB? Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Anunț clar al managerului roș-albaștrilor

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc la întrebarea „Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?”. MM e sigur că „Bursucul” nu poate să colaboreze vreodată cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși e de părere că Dan Petrescu ar trebui să ajungă într-o bună zi și la FCSB, Mihai Stoica e convins că acest scenariu nu este unul realizabil.

Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc la întrebarea: „Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?”

„Sunt convins că Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Logic, discutând de ADN, ar trebui încercat. Dar nu depinde nici de Petrescu, nici de mine”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro. 

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană, după ce a reuşit să o învingă pe Ballkani în meciul decisiv. Clujenii s-au impus la limită, scor 1-0, şi au încheiat grupa de Conference League pe locul secund.

De cealaltă parte, FCSB a părăsit competiția după ce a adunat doar două puncte în grupa cu FCSB, Anderlecht și Silkeborg.

Reclamă

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Dan Petrescu

Mihai Stoica a declarat că performanţa reuşită de Dan Petrescu la CFR Cluj este una incredibilă. MM a punctat faptul că „Bursucul” a obţinut a treia calificare din carieră în primăvara europeană. Precedentele două au fost reuşite alături de Unirea Urziceni, în 2010, şi alături de CFR Cluj, în 2020.

„Faptul că merge în primăvara europeană este o performanţă extraordinară, cea mai mare performanţă a unui club din România. Ce s-a întâmplat în 2006 nu o să se mai întâmple! Petrescu realizează a treia primăvară europeană din carieră. Nu contează cum le obţine, ca marcheză din corner”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Prima reacţie a lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană

Dan Petrescu a recunoscut că a simţit o presiune uriaşă înaintea partidei decisive din Conference League, cu Ballkani.

Reclamă 4 / 0/3

„În momentele în care toată lumea striga pe aici nu ştiu ce, eu am zis să fiţi calmi. Eu sunt antrenorul potrivit la locul potrivit. Asta e clar! Am demonstrat-o încă o dată. Toţi vorbesc, eu fac. Asta e realitatea.

La penalty-uri se ştie că sunt ghinionist. Dacă ajung la orice echipă la penalty-uri eu trebuie să plec acasă, nu să mai stau la meci că sigur nu câştig. Dar nu am ce să fac, ce să-i zic lui Cipi că a ratat. Bine că am bătut, că dacă pierdeam el era cel mai afectat.

Aşa e în fotbal, greu găseşti fani oriunde, să fie tot timpul. Eu am demonstrat ce trebuia să fie demonstrat aici. Dar mă aşteptam să fiu susţinut în alte momente. Nu numai aici e aşa. După victoria asta, dacă pierd 3 meciuri la rând, posibil să fiu iar contestat. Ăsta e fotbalul„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și