Închide meniul

„Va ajunge la Dinamo!” Anunţ uriaş despre Mircea Lucescu! Ion Ţiriac ar putea fi implicat şi el

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 15:41

„Va ajunge la Dinamo! Anunţ uriaş despre Mircea Lucescu! Ion Ţiriac ar putea fi implicat şi el

Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo

Mircea Lucescu / Profimedia

Florin Prunea a făcut un anunţ uriaş şi a declarat că Mircea Lucescu va ajunge la Dinamo. Fostul internaţional e convins că „Il Luce” va reveni la formaţia din Ştefan cel Mare, fie pe poziţia de antrenor, fie în conducere. Prunea a mai declarat ca Ion Ţiriac să-l însoţească pe Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns într-o situaţie extrem de dificilă. După înfrângerea cu FCU Craiova, şi după ce Botoşani a învins-o pe Poli Iaşi, „câinii” au ajuns pe ultimul loc.

„Va ajunge la Dinamo!” Anunţ uriaş despre Mircea Lucescu

Florin Prunea a oferit declaraţii despre situaţia celor de la Dinamo. Fostul internaţional a declarat că Mircea Lucescu este soluţia pentru clubul din Ştefan cel Mare.

De asemenea, Prunea a mai declarat că o eventuală retrogradare în acest sezon, nu ar însemna o tragedie pentru Dinamo. Fostul internaţional a amintit de sezonul trecut, în care „câinii” au reuşit să promoveze miraculos.

„Eu zic că nea Mircea va ajunge la Dinamo, vă zic eu. Ori în calitate de preşedinte, ori manager sau chiar manager-antrenor, de ce nu. L-aş dori şi pe domnul Ţiriac, este dinamovist şi el. Dar nea Mircea sunt convins că viitorul lui este legat de Dinamo, orice ar zice unii sau alţii.

Reclamă

O retrogradare nu înseamnă moartea unui club. Este o situaţie grea, dar nu moare, o iei de la început. S-a mai promovat o dată, a fost o minune. Mie mi-e greu, am crescut acolo, nu îmi place să mă obişnuiesc cu Divizia B.

Nu este o tragedie retrogradarea, dar nu este ok ca un club mare cum e Dinamo să se obişnuiască cu retrogradarea. Ăsta nu este Dinamo, ştie toată lumea asta. Dinamo este reprezentat de suporteri, de istorie. Se vede acum cât de greu este acest tricou.

Fanii sunt alături până în ultimul moment, ei mai cred. Sper să nu se întoarcă împotriva echipei. Ar fi o greşeală”, a declarat Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul făcut de Mircea Lucescu după întâlnirea cu Ion Ţiriac

Anunţul făcut de Mircea Lucescu după întâlnirea cu Ion Ţiriac dă speranţe fanilor sportului românesc. Il Luce a lăsat să se înţeleagă că există posibilitatea ca cei doi titani să demareze un nou proiect.

„Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi.

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale.

Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce… Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport”, a spus Mircea Lucescu, citat de orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și