Închide meniul

„Va avea oferte!” Gigi Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Elias Charalambous! Ce se întâmplă cu antrenorul de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 23:03

Reclamă
„Va avea oferte! Gigi Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Elias Charalambous! Ce se întâmplă cu antrenorul de la FCSB

Gigi Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Elias Charalambous

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre viitorul lui Elias Charalambous! Patronul de la FCSB a vorbit despre ce se va întâmpla cu antrenorul echipei sale, după finalul sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa antrenată de cipriot a făcut un pas important în lupta pentru titlu. FCSB s-a impus în derby-ul cu Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, într-un meci de senzație de pe Arena Națională.

Gigi Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Elias Charalambous

Patronul de la FCSB a dezvăluit faptul că Elias Charalambous dorește să rămână la echipa sa și din vară, chiar dacă va primi oferte uriașe. Gigi Becali a spus că cipriotul vrea să atace cupele europene alături de actualul lider al Ligii 1.

„Elias Charalambous, pe care eu l-am adus, a spus că pe el nu îl interesează. El va avea oferte, el o să ia campionatul, poate ne califică și în cupele europene și poate o să aibă oferte mari.

Poate fi vorba și de 2 milioane pe an. Eu i-am spus că o să primească oferte, să plece! Mi-a dat cuvântul că o să rămână aici. Păi să rămână aici atunci!”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Sub comanda lui Elias Charalambous, FCSB e lider în Liga 1, la 10 puncte de principalele contracandidate. Iată cum arată clasamentul din playoff, după FCSB – Universitatea Craiova 2-0:

1. FCSB – 41 puncte
2. CFR Cluj – 31 puncte
3. Universitatea Craiova – 31 puncte
4. Rapid – 28 puncte
5. Farul – 26 puncte
6. Sepsi – 24 puncte

Gigi Becali l-a făcut praf pe Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Gigi Becali l-a făcut praf pe Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Patronul vicecampioanei nu a mai ținut cont de nimic și a răbufnit, atunci când a vorbit despre unul dintre cei mai importanți jucători din echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a făcut un pas important în lupta pentru titlu după victoria cu Universitatea Craiova. Partida de pe Arena Națională s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a spus că a fost aproape să îl schimbe pe Darius Olaru în meciul cu oltenii lui Mihai Rotaru. Patronul s-a arătat dezamăgit de prestația mijlocașului și a spus că acesta a dat „toate mingiile” la adversari.

„Olaru a fost încăpățânat, nu a înțeles. Noi am câștigat un meci fără el! Toate mingiile le-a dat doar la ei.

Am câștigat meciul ăsta cu un Olaru care.. Nu l-am văzut niciodată jucând așa de slab! Nu vreau să zic mult de el, dar mai avea puțin și era schimbat!

Astăzi a fost altceva..”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și