Închide meniul

„Mai avea puțin și era schimbat” Gigi Becali l-a făcut praf pe Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 22:51

Reclamă
„Mai avea puțin și era schimbat Gigi Becali l-a făcut praf pe Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Gigi Becali l-a făcut praf pe Darius Olaru după FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Gigi Becali și Darius Olaru / Hepta - Profimedia

Gigi Becali l-a făcut praf pe Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Patronul vicecampioanei nu a mai ținut cont de nimic și a răbufnit, atunci când a vorbit despre unul dintre cei mai importanți jucători din echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a făcut un pas important în lupta pentru titlu după victoria cu Universitatea Craiova. Partida de pe Arena Națională s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Gigi Becali a spus că a fost aproape să îl schimbe pe Darius Olaru în meciul cu oltenii lui Mihai Rotaru. Patronul s-a arătat dezamăgit de prestația mijlocașului și a spus că acesta a dat „toate mingiile” la adversari.

„Olaru a fost încăpățânat, nu a înțeles. Noi am câștigat un meci fără el! Toate mingiile le-a dat doar la ei.

Am câștigat meciul ăsta cu un Olaru care.. Nu l-am văzut niciodată jucând așa de slab! Nu vreau să zic mult de el, dar mai avea puțin și era schimbat!

Reclamă

Astăzi a fost altceva..”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB. Echipa lui Charalambous a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului, cu 7 etape înainte de final. Florinel Coman a marcat un gol din lovitură liberă şi a provocat şi un autogol.

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului. Patronul de la FCSB a anunţat 5 transferuri. Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt principalele ţinte făcute de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Munteanu e un jucător care mă interesează! Louis ne interesează, am și luat legătura, chiar am luat, de mult! Am ținut secret. Eu chiar am luat legătura, în mod sigur!

Și cu Alibec am vorbit, a vorbit și Coman la echipa națională. Din România mai sunt vreo 2 jucători, dar nu zic de ei. Nu mai vreau să mă mândresc. Eu am spus şi înainte de Rapid şi m-am bazat pe valoarea echipei. Este jucător exponenţial Lixandru.

Eu aveam nevoie de un duş rece cu Rapid ca să termin cu trufia. Eu m-am bazat pe valoarea echipei. Nu numai control, am avut şi ocazii. Vreau un atacant pe care o să îl cumpărăm, mai vreau unul în dreapta. Tavi e bunicel, dar nu e ceea ce vreau eu pentru Europa. Vor veni 3-4 jucători. Am vorbit cu MM. Trebuie să luăm 5 jucători”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și