Închide meniul

„Vă doriţi un alt şef de galerie la Rapid?” Reacţie imediată a lui Dan Şucu. Prin ce trece Daniel Niculae

Reclamă

Publicat: 19 martie 2024, 20:02

„Vă doriţi un alt şef de galerie la Rapid? Reacţie imediată a lui Dan Şucu. Prin ce trece Daniel Niculae

"Vă doriţi un alt şef de galerie la Rapid?" Reacţie imediată a lui Dan Şucu

Dan Şucu şi Daniel Niculae / Hepta

„Vă doriţi un alt şef de galerie la Rapid?”, a fost întrebarea la care Dan Şucu a avut o reacţie imediată. Patronul clubului din Giuleşti a avut o nouă reacţie după ce Liviu Ungurean a primit un mandat de arestare preventivă de 30 de zile. „Bocciu” şi alţi doi ultraşi ai Rapidului au ajuns după gratii într-un dosar care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a ţinut să afirme că deciziile vor fi luate exclusiv de fani şi că el nu se va implica în niciun fel. Gigi Corsicanu, cel care a fost în trecut liderul galeriei Rapidului, ar fi favorit să preia postul lui „Bocciu”

„Vă doriţi un alt şef de galerie la Rapid?” Reacţia imediată a lui Dan Şucu

Galeria la Rapid probabil este mai importantă decât la orice echipă. E nevoie de încurajările de la public. Pentru echipă este un lucru foarte foarte important. Şi pentru imaginea Rapidului. Faptul că Liviu este în momentul de faţă arestat, nu ştiu ce să vă spun. E o povară psihologică într-o oarecare măsură.

Decizia de a nu încuraja echipa în meciul cu Farul nu a fost una bună. Puteam să transmitem 10 minute mesajul respectiv. Galeria este un organism complet independent şi într-un oarecare conflict permanent cu conducerea, prin definiţie. Nu suntem bineveniţi în viaţa galeriei.

(Vă doriţi alt şef de galerie?) Repet, galeria este un organism independent. Nu este relevant ce îmi doresc eu. Dorinţa mea este să fie o galerie unificată, nu vreau să văd 10 galerii ca la alte cluburi. Vreau un lider puternic, care să ţină galeria unificată„, a precizat patronul Rapidului la digisport.ro.

Reclamă

În acelaşi dosar a fost dus la audieri, de „mascaţi”, preşedintele Rapidului. Daniel Niculae este anchetat în stare de libertate.

Rămâi perplex când te sună dimineață avocatul să-ți spună că Daniel Niculae e audiat într-o speță cu petarde, fumigene, torțe și așa mai departe. Parcă nu-mi trecea mie prin cap ideea de fumigene și Parchet. Au fost doi oameni care s-au dus acolo, l-au convocat într-un mod civilizat și are calitatea de suspect, în continuare.

Daniel Niculae e foarte afectat. Din punctul lui de vedere are o doză de adevăr… credibilitatea lui i-a fost afectată. Se întâmplă câteodată ca Daniel să nu răspundă la telefon un număr de ore, mi se întâmplă şi mie. Eu auzisem că a fost luat cu mascaţii. Înţeleg că l-au luat într-un mode civilizat„, a declarat Dan Şucu.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie

Dumitru Dragomir a transmis un mesaj clar, după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie. Fostul şef de la LPF susţine că acest fapt are urmări grave asupra familiei preşedintelui de la Rapid.

Este o întrebare foarte bună pe care şi-o adresează cu toţii. De ce l-au ridicat pe Daniel Niculae şi ce a spus acolo? În urma spuselor lui, e avalanşa. Este singurul eliberat.

Fii atent aici, au venit procurorii şi cu 10, au luat casa la puricat. Şi ţiglele de pe casă. Nevasta nu mai e om un an de zile, copiii sunt traumatizaţi pe viaţă… De asta spun, bietul Bocciu, l-am cunoscut o dată, e om cu care poţi să te înţelegi.

Asta e întrebarea din oraş: ‘ce a declarat Daniel Niculae?’. Eu nu cred că Şucu şi Niculae sunt vinovaţi de ceva. Dacă este implicat, o să îi afecteze cariera lui Niculae. Nu ştiu ce statut a avut.

Dacă e suspect, e nasol. O să vedem ce hotărâre judecătorească va fi. Dacă va avea interdicţie pe stadion Niculae, o să vedem caracterul lui Şucu. Foarte bine a făcut în conferinţa de presă”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și