Închide meniul

„Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 9:31

Reclamă
„Va fi făcut sfânt! Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB

Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali

Colaj cu Gigi Becali și Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a vorbit despre planul lui Gigi Becali. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a declarat impresionat de dorința patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu puțin timp, Gigi Becali a anunțat că va proiecta o cruce, care va fi alcătuită din drone, pe Arena Națională, atunci când FCSB va câștiga titlul de campioană.

Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali

„Oracolul din Bălcești” este de părere că Gigi Becali „va fi făcut sfânt” pentru această inițiativă. De asemenea, Dumitru Dragomir a menționat că imaginile cu crucea pe care Gigi Becali o va proiecta vor face înconjurul lumii.

„S-a terminat de mult, tot spuneam că nu au cum să piardă. Nici dacă nu mai joacă nu îl prind din urmă, se bat între ele. Termină la 15 puncte de a doua. S-a terminat, ce miracole la fotbal. O face pentru toată omenire, toată omenirea va afla de chestia asta (n.r. crucea din drone).

Nu va exista televiziune pe pământ care să nu dea imaginea asta, o cruce luminoasă deasupra meciului. Nu a mai existat așa ceva. Gigi Becali va fi făcut sfânt, dacă nu va fi așa să nu îmi spuneți Mitică Dragomir”, a spus fostul șef al LPF, la fanatik.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a făcut topul celor mai buni antrenor români, iar Gigi Becali se clasaează peste selecționerul Edi Iordănescu! „Mitică” a alcătuit o listă care va surprinde pe toată lumea.

Șe cunoaște deja faptul că Gigi Becali este adevăratul antrenor de la FCSB, având în vedere că acesta se implică des în viața echipei și că face schimbările din timpul meciurilor. Totuși, în acest sezon, strategia acestuia a dat roade, iar roș-albaștrii se află la un pas de câștigarea titlului.

Astfel, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a dat titlul de „antrenorul anului” lui Gigi Becali! Acesta și-a motivat argumentul și a transmis faptul că patronul merită acest premiu, având în vedere că va câștiga, cel mai probabil, campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, în lista celor mai buni antrenor, Dumitru Dragomir i-a mai numit și pe Dan Petrescu, Dorinel Munteanu, Mircea Rednic, Eugen Neagoe, dar și pe selecționerul Edi Iordănescu.

Chiar dacă acesta a calificat naționala României la EURO 2024, „Mitică” l-a pus, în această listă, doar pe poziția a 3-a.

„Dan Petrescu este antrenor! Nu vorbesc de Lucescu, Pițurcă și Iordănescu care sunt prea mari. Dorinel Munteanu este în primii cinci antrenori ai țării, Grozavu de la Iași era antrenor trăsnet. Oțelul este una dintre cele mai slabe, dar uitați ce a făcut Dorinel Munteanu din ea.

Antrenorul anului i-aș da lui Gigi Becali, este campion. Pe Dorinel Munteanu l-aș pune pe 2. Și Edi Iordănescu este pe trei, dar Gigi Becali este primul. L-aș pune și pe Rednic pentru că este un antrenor excelent.

Este antrenor bun și Neagoe de la Pitești, dar nu are echipă. Nu are echipă nici de Divizia B, de ce s-a dus că găsea imediat echipă din prima ligă”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și