Închide meniul

„Va pierde!” Avertisment pentru Gigi Becali, în războiul cu FRF: „O prostie! Trebuie să-ţi asumi!”

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 21:39

Reclamă
„Va pierde! Avertisment pentru Gigi Becali, în războiul cu FRF: „O prostie! Trebuie să-ţi asumi!

Avertisment pentru Gigi Becali, în războiul cu FRF

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a primit un avertisment, în războiul cu FRF. Andrei Vochin este convins că patronul de la FCSB va avea de pierdut, ca urmare a faptului că i-a dezvăluit lui Adrian Mititelu primul 11 al roş-albaştrilor, din partida de Cupa României, cu FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-0, într-un meci din grupele Cupei României. La finalul partidei respective, Gigi Becali a dezvăluit public faptul că Adrian Mititelu ştia ce jucători vor evolua pentru formaţia roş-alabastră.

Avertisment pentru Gigi Becali, în războiul cu FRF

Andrei Vochin este de părere că Gigi Becali şi cei de la FRF duc un război, iar faptul că patronul de la FCSB a ajuns din nou în atenţia Comisiilor, este un alt episod din acest conflict. Consilierul lui Răzvan Burleanu a mai afirmat faptul că latifundiarul din Pipera a spus, de-a lungul timpului, numeroae lucruri care au afectat integritatea competiţiilor interne, fapt pentru care va plăti.

„Probabil că da, asta va stabili comisia. Secretarul general a considerat că putea fi afectată integritatea competiţiei. Probabil asta a fost logica.

Bine, acum, a spus-o domnul Becali, a mai spus o grămadă de lucruri de genul ăsta. Comisia trebuie să le judece, a mai spus şi cu pariurile, că a jucat la pariuri. Duce spre integritate dacă faci o echipă strâmb ca să te bată un adversar.

Reclamă

O prostie care se încadrează în războiul dintre ei. Se încadrează în acest război fără sfârşit. Gigi Becali va pierde, după aia se miră că se întâmplă şi de ce se întâmplă. Trebuie să-ţi asum consecinţele”, a declarat Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

Gigi Becali e convins că va da o lovitură uriaşă cu un jucător

Gigi Becali a fost dat pe spate de Luis Phelipe, după cantonamentul lui FCSB din Antalya! Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre Luis Phelipe şi Baba Alhassan, cei doi jucători care au semnat cu FCSB în această pauză internaţională.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, are mare încredere înaintea reluării campionatului şi este convins că Luis Phelipe şi Baba Alhassan vor aduce un mare plus pentru echipa lui Elias Charalambous. Becali a dat şi un pronostic îndrăzneţ, spunând că valoarea lotului FCSB va face diferenţa, iar în play-off echipa va fi mai relaxată, după ce ar urma să mărească diferenţa:

Reclamă 4 / 0/3

„Despre Luis Phelipe mi s-a spus că e fenomen și că în curând cineva îi va plăti clauza de 10 milioane de euro. Iar Baba e foarte agresiv și joacă direct spre poartă. Noi ne-am întărit cel mai tare.

Echipa e foarte valoroasă și vom mări avansul. În play-off vor fi mai relaxați. Noile achiziții sunt extraordinare”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și