Închide meniul

„Vă simţiţi postul în pericol?” Reacţia imediată a lui Elias Charalambous. Ce a spus despre protestul fanilor FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2023, 15:06

Reclamă
„Vă simţiţi postul în pericol? Reacţia imediată a lui Elias Charalambous. Ce a spus despre protestul fanilor FCSB-ului

"Vă simţiţi postul în pericol?" Reacţia imediată a lui Elias Charalambous

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AS.ro

Vă simţiţi postul în pericol?„, a fost întrebarea la care Elias Charalambous a avut o reacţie imediată la conferinţa de presă premergătoare meciului FCSB – FCU Craiova, din etapa a 16-a a Ligii 1. Confruntarea va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este fără victorie de patru meciuri şi, dacă nu va încheia seria negativă, riscă să fie depăşită în clasament de CFR Cluj. Roş-albaştrii trec prin cel mai dificil moment al sezonului.

„Vă simţiţi postul în pericol?” Reacţia imediată a lui Elias Charalambous

Antrenorul FCSB-ului nu se va putea baza pe Andrea Compagno, care are o clauză specială în contract. Atacantul italian nu poate juca împotriva fostei sale echipe.

Avem o idee ca şi antrenori… echipa fiind pe primul loc, înseamnă că am făcut şi lucruri bune. Repet încă o dată, nu poţi fi tot sezonul în cea mai bună formă. Există şi momente în care nu eşti în cea mai bună formă, dar eu sunt cel care voi ieşi mereu în faţă şi îmi voi susţine jucătorii. Ştiu că, atunci când nu performăm, suntem pregătiţi să acceptăm criticile.

V-am spus de mai multe ori, ca să joci la astfel de echipe trebuie să fii puternic mental. Este fotbal, nu sunt cel care vorbesc despre alte echipe… noi am pierdut puncte, dar şi alţii au făcut-o. Trebuie să fii puternic! La o echipă precum aceasta, în care ne luptăm pentru titlu, avem nevoie de caractere puternice. De asta sunt aici.

Reclamă

Compagno este OUT pentru acest meci. Are o clauză şi nu poate juca în acest meci„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Charalambous asigură că nu se teme că va fi demis. A vorbit şi despre protestul anunţat de fani, prin intermediul lui Gheorghe Mustaţă.

(Reporter: Suporteri au decis să protesteze la fiecare meci, pentru ca patronul să nu fie antrenor la echipă) Nu ştiu, nu am citit nimic. Ok, cu siguranţă suporterii sunt supăraţi că nu am obţinut cele mai bune rezultate. Şi noi suntem supăraţi, jucătorii sunt primii care sunt supăraţi. Este logic să se întâmple asta. Repet, este normal! Când echipa nu joacă bine, este important să fie supăraţi fanii. Dar vom încerca să schimbăm situaţia.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu am avut nicio problemă. De când am venit aici, am avut parte de încurajările lor. Nu am nimic rău de spus despre fani. (Reporter: Vă simţiţi postul în pericol?) Nu mă gândesc prea mult la acest lucru, îmi fac munca în ficare zi, fac tot ce pot alături de staff. Îmi fac meseria şi nimeni nu ştie ce se va întâmpla în viitor. Nu mă tem de nimic. Ştiu cine sunt, fac lucrurile în cel mai bun mod. Nu mă tem de nimic pentru că mă simt bine cu mine„, a precizat tehnicianul cipriot.

Ultraşii FCSB-ului se revoltă: „Ne trebuie antrenor!”

Gheorghe Mustaţă s-a întâlnit cu ceilalţi lideri din Peluza Nord şi au decis să ia atitudine pentru a-l opri pe Gigi Becali să mai intervină la echipă. Patronul roş-albaştrilor a fost avertizat că urmează proteste masive.

În seara asta am avut o ședință, am discutat cu ceilalți lideri despre ce avem de gând să facem pentru că sunt multe dezinformări din anumite direcții și vrem să le clarificăm și noi. Deocamdată, am rămas la nivel de protest și o să protestăm la meciul cu FCU Craiova, însă nu o să plecăm de lângă echipă. O să transmitem un mesaj către jucători și patron la meciul cu Craiova și sper să înțeleagă. Suntem frustrați pentru ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid.

Cineva trebuie să înțeleagă că echipa asta are nevoie de un antrenor și de patronul care să finanțeze, noi știm lucrul ăsta. Noi am mai avut o inițiativă, și eu în urmă cu un an jumătate-doi m-am implicat într-un scandal cu Gigi Becali. Am intrat într-un război mai adânc cu el. E corect, ne trebuie antrenor și spun asta de foarte mult timp. Am transmis conducerii să nu se mai bage peste echipă, să lase echipa să se pregătească.

Să o facă, dar să nu iasă la TV. Să se ducă peste ei și să le facă ce vrea el. Trebuie să fim conștienți că nu putem să îi schimbăm mentalitatea lui Gigi Becali. Eu nu mai am ce să caut în peluză dacă suporterii cred că îl pot schimba pe Gigi…

Singurii care îl pot schimba pe Gigi sunt jucătorii. Atitudinea jucătorilor în teren o să îl facă pe Gigi să nu mai umble la echipă, să nu mai știe pe cine să bage pe teren. Dacă tu ești fotbalist și înjuri pe teren, înjuri arbitrul… Dacă ești jucător fără atitudine… Eu sunt tot timpul pe la ei, știu că unii dintre ei sunt bulversați pentru că se așteaptă ca la pauză să fie schimbați.

Gigi nu te schimbă, tu te schimbi singur dacă nu ai atitudine. Niciun om din lumea asta nu o să te schimbe dacă tu ai atitudine”, a spus Gheorghe Mustață la prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și