Închide meniul

Vadim Rață, titular în FC Voluntari – Rapid, în aceeași zi în care a plecat de la FCSB. „Nu mă mai surprinde nimic!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 21:44

Vadim Rață, titular în FC Voluntari – Rapid, în aceeași zi în care a plecat de la FCSB. „Nu mă mai surprinde nimic!

Vadim Rață a fost trimis înapoi la Voluntari

Vadim Rață, într-un meci pentru FC Voluntari / Hepta

  • Vadim Rață, titular în FC Voluntari – Rapid, în aceeași zi în care a plecat de la FCSB
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

 

Vadim Rață este titular în FC Voluntari – Rapid, meci care se joacă în aceeași zi în care s-a despărțit de FCSB. Ilfovenii au anunțat revenirea fotbalistului de 29 de ani cu doar o oră înaintea meciului cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul moldovean Vadim Raţă a părăsit sâmbătă pe FCSB şi a revenit la fosta sa echipă, FC Voluntari.

Vadim Rață, titular în FC Voluntari – Rapid, în aceeași zi în care a plecat de la FCSB

Vadim Raţă s-a despărţit de FCSB după doar trei apariții în tricoul roș-albaștrilor. Mijocaşul originar din Republica Moldova nu a fost trecut pe lista UEFA de către gruparea bucureşteană şi a fost cedat la FC Voluntari, clubul de la care venise în vară la FCSB.

Reclamă

Vadim Raţă are 29 de ani şi a semnat un nou contract cu FC Voluntari, pentru următorii trei ani.

Raţă este titular în meciul cu echipa Rapid, de sâmbătă seara.

Reclamă

Helmut Duckadam: „Nu mă mai surprinde nimic!”

Helmut Duckadam a reacționat ironic după ce Vadim Rață a fost anunțat titular în meciul cu Rapid. Culmea, Duckadam nu e surprins că Gigi Becali a renunțat atât de rapid la jucătorul din Republica Moldova.

Ceva normal! Nu mă mai surprinde nimic. Faptul că Voluntari a câștigat niște bani și are din nou jucătorul, cred că nu îi deranjează”, a spus Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vadim Rață anunțase că nu se teme de Gigi Becali

„Sunt bucuros că am atras atenția FCSB-ului. Știam de vreo cinci zile că sunt interesați de mine. Am încercat să mă pregătesc, să stau liniștit.

(n.r. – Îți bate inima când afli că ești dorit de o echipă mare?) Da, foarte mult. Am avut emoții foarte mari, le am și acum. E un club mare în România, e ceva important pentru cariera mea de fotbalist, un pas mare înainte. Sper că o fac față aici și să aduc un plus echipei.

Dacă vă uitați în CV-ul meu, cu siguranță e cel mai mare club. Nu am nimic de care să-mi fie frică. Posibil să mă tem să nu-mi reușească. Depinde cum te încadrezi în colectiv, până te acomodezi cu echipa. Am făcut primul antrenament azi, băieții m-au primit bine.

Mă bate nea’ Gigi? Nu mi-e frică. Știu că iese în presă, dar o să încerc să-i dau cât mai puține șanse să mă critice. Eu mi-am fixat un obiectiv an de an să fac un pas înainte. Nu vreau să mă opresc aici, poate plec și în afară. Prefer campionatul Germaniei, ar fi foarte potrivit pentru mine”, a spus Vadim Rață, la prima și singura conferință de presă la FCSB.

 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!