Închide meniul

Vadim Rață, declarații spumoase după prima zi la FCSB: „De ce să-mi fie frică? Mă bate nea Gigi?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2022, 14:31

Vadim Rață, declarații spumoase după prima zi la FCSB: „De ce să-mi fie frică? Mă bate nea Gigi?

"Ce sfat îi dai lui Billel Omrani?". Răspuns fabulos al lui Vadim Raţă

Vadim Rață, la prima conferință la FCSB / as.ro

Vadim Rață nu se teme de Gigi Becali la FCSB. Jucătorul de 29 de ani a susținut prima conferință de presă în calitate de jucător al roș-albaștrilor, înaintea meciului cu Chindia, programat duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vadim Rață s-a transferat în această săptămână de la FC Voluntari la FCSB. Mijlocașul a venit cu încredere la clubul lui Gigi Becali. Jucătorul din Republica Moldova nu se teme de criticile latifundiarului din Pipera.

Vadim Rață nu se teme de Gigi Becali la FCSB

„Nu sunt surprins. De când am venit am în România am făcut pași mici, dar corecți. Sunt bucuros că am atras atenția FCSB-ului. Știam de vreo cinci zile că sunt interesați de mine. Am încercat să mă pregătesc, să stau liniștit.

(n.r. – Îți bate inima când afli că ești dorit de o echipă mare?) Da, foarte mult. Am avut emoții foarte mari, le am și acum. E un club mare în România, e ceva important pentru cariera mea de fotbalist, un pas mare înainte. Sper că o fac față aici și să aduc un plus echipei.

Dacă vă uitați în CV-ul meu, cu siguranță e cel mai mare club. Nu am nimic de care să-mi fie frică. Posibil să mă tem să nu-mi reușească. Depinde cum te încadrezi în colectiv, până te acomodezi cu echipa. Am făcut primul antrenament azi, băieții m-au primit bine.

Reclamă

Mă bate nea’ Gigi? Nu mi-e frică. Știu că iese în presă, dar o să încerc să-i dau cât mai puține șanse să mă critice. Eu mi-am fixat un obiectiv an de an să fac un pas înainte. Nu vreau să mă opresc aici, poate plec și în afară. Prefer campionatul Germaniei, ar fi foarte potrivit pentru mine”, a spus Vadim Rață, la conferința de presă.

Vadim Rață: „Îmi doresc să iau titlul!”

Rață a dat gol pentru Republica Moldova împotriva campioanei mondiale Franța, chiar pe Stade de France. Acesta a recunoscut că a simțit aceleași emoții și când a semnat cu FCSB. Mijlocașul vrea să ia titlul și să joace în grupele Conference League.

Acolo a fost un moment, o fază, am dormit cu ea noaptea și a doua zi a trecut. Aici am de stat de doi ani. Emoțiile de atunci și acum au fost la fel de mari și la fel de frumoase. Eu îmi doresc să iau titlul, obiectivul e ăsta, eu cred că avem echipă puternică. La Voluntari ne mai gândeam la un egal, aici nu mai e cazul.

Reclamă 4 / 0/3

Abia am realizat acest transfer, n-am reușit să mă gândesc și la Conference League. E un pas important, îți crește valoarea. A fost o atmosferă senzațională, la TV s-a simțit acea energie. Îi așteptăm în număr mare la toate meciurile. Am mai jucat cu 40.000 de oameni cu Franța, cu Rusia, la Saraejo. Diferența e că data asta mă vor susține pe mine.

Nu mi s-a făcut niciun botez. Am zis câteva cuvinte în fața colegilor mei, nu avem timp, mâine e meci și trebuie să trecem la treabă. Liviu Ciobotariu ne-a oferit multa încredere de la Voluntari. Îl aștept pe Igor Armaș, ar fi frumos să fie el aici cu mine. Nemec mi-a urat Good Luck, el e băiat mare, știe ce are de făcut”, a mai spus Vadim Rață.

Gigi Becali: „Rață va juca duminică şi în play-off!” 

Gigi Becali a fost cel care a făcut anunţul transferului lu Vadim Rață. Patronul FCSB a plătit 300.000 de euro pe mijlocaşul de la FC Voluntari. Mijlocașul va fi pe teren la partida cu Chindia.

„Am semnat deja, l-am luat. Va juca și duminică (n.r. – cu Chindia) și în play-off”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.  

Cotat la 1.2 milioane de euro, Vadim Rață are peste 100 de prezențe în Liga 1. Acesta a evoluat în România pentru Chindia Târgoviște și FC Voluntari.

De-a lungul carierei, Rață a mai trecut pe la Zaria Balti, FC Tiraspol, Milsami Orhei, Sheriff Tiraspol și Speranța Nisporeni.

 

Reclamă
Recomandări
  • Vadim Rață, declarații spumoase după prima zi la FCSB
  • Ce a spus despre Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și