Închide meniul

Val de ironii după sfaturile primite de Elias Charalambous de la Gigi Becali: „Nu știe ce echipă a primit în plic?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2023, 14:00

Reclamă
Val de ironii după sfaturile primite de Elias Charalambous de la Gigi Becali: „Nu știe ce echipă a primit în plic?

Val de ironii după sfaturile primite de Elias Charalambous de la Gigi Becali

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, în timpul unui meci / Profimediaimages

A apărut un val de ironii după sfaturile primite de Elias Charalambous de la Gigi Becali. Adrian Porumboiu s-a amuzat de cipriotul de pe banca FCSB-ului şi anunţă că Charalambous este antrenor doar în acte la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a transmis lui Elias Charalambous să nu mai explice niciodată cine face schimbările la FCSB. Porumboiu a reacţionat şi l-a atacat pe antrenorul roş-albaştrilor.

Val de ironii după sfaturile primite de Elias Charalambous de la Gigi Becali

Chiar dacă FCSB este pe primul loc în Liga 1, Elias Charalambous nu are linişte. Fostul arbitru Adrian Porumboiu e convins că Gigi Becali este adevăratul antrenor al echipei.

Păi ce să se schimbe? Face cumva vreo schimbare la pauză, sau nu știe ce echipă a primit în plic?

E pus într-o situație jenantă, cred că ar trebui să fie puțin mai reticent. Cred că i-a dat o idee bună. Decât să minți, mai bine nu te mai duci. Nu te crede nimeni. Sunt curios, Gigi anunță că Băluță va juca în locul lui Popescu.

Reclamă

Suntem curioși dacă el știe echipa, când apare echipa, să apară tot Tavi Popescu și atunci îl credem pe Charalambous. Și acum a spus că va juca Băluță. Și ce o să spună Charalambous?

Dacă acesta e modul lui. Ținta lui Gigi dacă el face treaba asta și se simte bine cu locul 2, asta este visul lui să termine pe locul 2. Ce aveți cu el acuma? Mi se pare incorect. Dacă el asta vrea, ce aveți cu el?

Antrenor, după ce se întânplă acolo, el este antrenorul, cel care face echipa. Acum să vă spun corect, e jenant pentru mine și sunt pus într-o situație în care nu mă simt atât de bine să mă iau de Gigi că se bagă la echipă. Și eu m-am băgat„, a declarat Adrian Porumboiu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru FCSB urmează duelul din deplasare cu FC Botoşani. Disputa din etapa a 12-a a Ligii 1 va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous

Ţinând cont de „regimul” impus de Gigi Becali la FCSB, reporterii l-au întrebat pe cipriot care este de fapt antrenorul roş-albaştrilor. Charalambous şi-a ieşit atunci din minţi.

(n.r.: Cine e antrenorul principal la FCSB?) Ce-i cu întrebarea asta? Puteţi să veniţi la antrenamente să vedeţi cine e antrenorul. Suntem împreună. Din prima zi nu am înţeles asta cu zvonurile, discuţiile. Sunt alte probleme mai importante”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Sepsi – FCSB 2-5.

Becali l-a învăţat din nou pe Charalambous ce să răspundă.

Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu cine e antrenorul? Zi la revedere, mulțumesc și pleacă. Dacă nu au respect pleacă, lasă-i cu ochii în soare. Păi, cine e antrenor? Nu-l vedeți, ce e nesimțirea asta? Măcar puțin bun simț să ai! Lăsați omul în pace.

Bun, gata, știți despre ce e vorba, că așa e la mine. Nu știți că așa e la Becali de ani de zile? Schimbările care se fac, noi ne consultăm. Facem echipa, dar ține conte de ce avem pe bancă. La pauză, schimb 2-3. Dacă am sânge proaspăt, de ce să joc cu sânge slab?”, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și