Închide meniul

Valentin Costache a plecat de la Rapid. Atacantul semnează cu Apollon Limassol, echipa lui Bogdan Andone

Alex Ioniță Publicat: 22 august 2023, 17:23

Reclamă
Valentin Costache a plecat de la Rapid. Atacantul semnează cu Apollon Limassol, echipa lui Bogdan Andone

Valentin Costache a plecat de la Rapid

Valentin Costache / Profimedia

Valentin Costache a plecat de la Rapid. Oficialii clubului din Giulești au anunțat despărțirea de jucătorul cu 7 selecții în echipa națională Under-21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul a ajuns în Giulești în vara anului trecut, pentru suma de 100.000 de euro, de la CFR Cluj. Totuși, acesta nu s-a impus la echipa de sub podul Grant și în mandatul lui Cristiano Bergodi, iar acum s-a despărțit de „feroviari”.

Valentin Costache a plecat de la Rapid. Jucătorul, sub comanda lui Bogdan Andone, la Apollon Limassol

Oficialii echipei pregătite de Cristiano Bergodi au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, despărțirea de Valentin Costache, jucător care a bifat 3 partide și 2 pase decisive pentru Rapid, în actualul sezon din Liga 1.

”Mulțumim pentru tot, Costa!

Clubul nostru și Valentin Costache au ajuns la o înțelegere privind rezilierea contractului.

Reclamă

28 de meciuri pentru Rapid
5 pase de gol

Multă baftă, Vali!”, au postat oficialii din Giulești, pe pagina de Facebook a clubului.

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Valentin Costache a ajuns la o înțelegere cu formația cipriotă Apollon Limassol, care este pregătită de fostul antrenor de la FCSB, Bogdan Andone.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta urmează să ajungă gratis la echipa din Cipru, iar, conform sursei menționate anterior, va efectua primul antrenament alături de noua sa echipă încă de astăzi. Valentin Costache va semna un contract valabil pe un sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă un an.

Valentin Costache, în atenția presei din Cipru

Fotbalistul care a jucat trei meciuri pentru Rapid, în actualul sezon, a ajuns și în atenția presei din Cipru, înainte ca mutarea să fie oficializată. Jurnaliștii publicației 24sports.com.cy au lăudat transferul efectuat de echipa lui Bogdan Andone.

„Apollon Limassol căuta de multă vreme încă o extremă și se pare că alesul este Valentin Costache. El vine cu binecuvântarea antrenorului Bogdan Andone, care îl cunoaște pe compatriotul său foarte bine.

Costache și-a început cariera la Dinamo, apoi s-a transferat la CFR Cluj. Acolo a câștigat patru titluri, o Cupă, două Supercupe României și a obținut o calificare în grupele Conference League. Vara trecută a semnat cu Rapid, unde a strâns 25 de meciuri și patru pase decisive.

Trebuie menționat că Valentin Costache este dreptaci și poate juca la fel de bine în ambele flancuri ale atacului”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

În cariera sa, fotbalistul cotat la 850.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a jucat cele mai multe meciuri pentru CFR Cluj. În perioada petrecută în Gruia acesta a adunat 145 de partide, a marcat 15 goluri și a oferit 14 pase decisive.

În momentul de față, echipa pregătită de Bogdan Andone se află pe locul al 7-lea în campionatul din Cipru, după o singură etapă jucată. Formația românului a remizat cu Othellos Athienou, pe teren propriu. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Reclamă

În perioada de pregătire, Apollon Limassol a jucat un amical de lux, împotriva celor de la Napoli. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea campioanei din Italia. Pentru formația din peninsulă au marcat atunci Osimhen și Simeone.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și