Închide meniul

Valentin Costache, obiectiv măreț la Rapid: „Îmi propun să câștigăm campionatul!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 17:17

Valentin Costache, obiectiv măreț la Rapid: Îmi propun să câștigăm campionatul!”

Valentin Costache, obiectiv măreț la Rapid

Valentin Costache, la Rapid / as.ro

Valentin Costache are un obiectiv măreț la Rapid! Extrema giuleștenilor susține că încă speră ca, la finalul sezonului, să ridice trofeul de campion. În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 27 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache este de părere că Rapid are șanse serioase să câștige titlul, chiar dacă șefii formației din Giulești spun că acesta nu este un obiectiv.

Valentin Costache, obiectiv măreț la Rapid

Extrema giuleștenilor a avut un discurs optimist despre șansele Rapidului de a câștiga titlul.

„Păi, încercăm să luăm meci cu meci, să câștigăm, cel mai important e următorul meci și nu poți să îți faci o idee, pentru că dacă nu câștigi, degeaba spui că nu vrem să ne batem acolo sus, dacă nu câștigi meciurile decisive, nu poți să speri la nimic, de-asta trebuie să luăm meci cu meci și să câștigăm fiecare meci în parte.

Eu, sincer, mi-aș dori să câștigăm campionatul, asta vorbeam și cu băieții în vestiar, dacă câștigăm fiecare meci, sunt șanse, e normal, dar v-am zis, meci cu meci și după aceea o să vedem, dar eu personal, îmi propun să câștigăm campionatul.

Reclamă

(n.r. dacă se gândesc zilnic la câștigarea titlului) Normal. Știi cum e, dacă nu crezi și nu visezi, nu cred că poți să te gândești mai sus niciodată. (n.r. dacă visează și la o participare în cupele europene) Normal, cred că și ăsta ar fi unul dintre obiectivele noastre”, a declarat Valentin Costache, pentru prosport.ro.

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, acasă, pe Farul Constanța. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi a vorbit despre problemele de lot înainte de Rapid – Farul

Tehnicianul celor de la Farul a anunțat faptul că nu se va putea baza pe Tudor Băluță, Mihai Popescu și Dan Sîrbu, aceștia fiind accidentați, la meciul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci foarte puternic, foarte greu. Din toate punctele de vedere, Rapidul este o echipă foarte bună, care face ambele faze foarte bine, joacă foarte bine acasă. Știți că în Giulești este foarte greu să câștigi, dar suntem încrezători.

Suntem într-un moment foarte bun, am început bine play-off-ul și cred că putem continua pe același drum, chiar dacă această perioadă de întrerupere nu a fost așa bună pentru noi, pentru că avem jucători pe care i-am pierdut, atât Băluță, cât și Popescu. Și Sîrbu are o problemă la genunchi și nu poate fi pentru acest meci”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Horaţiu Feşnic va conduce la centru partida dintre Rapid și Farul. va fi ajutat de asistenţii Valentin Avram şi Mihai Marius Marica, iar în camera VAR se vor afla Radu Petrescu şi Adrian Vornicu. Arbitru de rezervă va fi Horia Gabriel Mladinovici, iar observatori Marian Dorobanţu şi Constantin Stătescu.

Rapid, bilete „nelimitate” pentru suporterii Farului

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a anunțat că formația giuleșteană le va oferi, celor de la Farul, câte bilete vor dori, pentru meciul de sâmbătă. Asta deși, la ultimul meci dintre cele două echipe, care a avut loc la Ovidiu, fanii giuleșteni au preferat să rămână în afara stadionului, în semn de protest, din cauza faptului că gazdele nu le-au oferit mai mult de 215 bilete.

„O să-i primim bine, dar noi n-avem nicio problemă, le-am pus la dispoziție tot sectorul, pot veni câți vor ei. Le-am dat câte bilete au cerut, să vină cât doresc, 1000 sau câți vor veni”, a spus Victor Angelescu, pentru gsp.ro.

„O să le răspundem și noi la fel. Regulamentul spune că putem să le dăm bilete între 0% și 5% din capacitatea stadionului. O să le dăm fix trei bilete la meciul cu ei din Giulești, din play-off, în etapa a doua.

Îi anunțăm de pe acum, să aibă timp să amestece bine tombola aia, să vadă cine poate să viziteze stadionul nostru. Au uitat că noi i-am primit cu apă, cu sucuri, le-am dat mereu câte bilete au vrut și au mai venit și cu «surorile» lor din Peluza Sud de la FCSB. Au avut acoperiș la tribună, lumină bună. Pe noi ne-au ținut în noroi și în ploaie! Dar nu-i nimic, nici ei nu mai au ce căuta în Giulești!”, spunea Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, după scandalul de la ultimul meci cu Farul.

Reclamă
Recomandări
  • Valentin Costache, obiectiv măreț la Rapid

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și