Închide meniul

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine impresionantă în timpul intonării imnului României

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 martie 2023, 22:22

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine impresionantă în timpul intonării imnului României

Gică Hagi, imagine emoţionată la imnul României

Captură Prima TV

Gică Hagi, Gică Popescu, Ioan Andone şi Ciprian Marica au oferit o imagine impresionantă în timpul intonării imnului României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a avut un schimb de replici cu selecţionerul Edi Iordănescu cu privire la neconvocarea lui Ianis, Gică Hagi a venit la partida României şi Belarus. „Regele”, alături de Gică Popescu, Ioan Andone şi Ciprian Marica, a oferit o imagine emoţionantă în timpul intonării imnului României.

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine impresionantă în timpul intonării imnului României

Emoţia se putea vedea pe chipul celui mai bun jucător român din toate timpurile. Gică Popescu, Ioan Andone şi Marica au fost şi ei emoţionaţi în momentul imnului României.

Hagi este golgheterul all-time al României, cu 35 de goluri, alături de Adrian Mutu. În tribuna oficială au mai fost surprinşi, Anghel Iordănescu, tatăl selecţionerului Edi Iordănescu, Adrian Mutu, dar şi Cristoph Daum, fostul selecţioner al României.

Gică Hagi, revoltat după declarația lui Edi Iordănescu

Gică Hagi a revenit cu o nouă declarație categorică, după ce Edi Iordănescu a decis să nu-l cheme pe fiul său, Ianis Hagi, la echipa națională.

Reclamă

„Regele” s-a arătat nemulțumit din cauză că selecționerul a decis să-i dea vestea lui Ianis printr-un mesaj text, abia după ce a anunțat lotul final.

S-au trimis mesaje. Nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. Ca fotbalist, să văd că nu sunt pe lista de convocare a stranierilor este un șoc. Am fost jucător, e un șoc. După ce a anunțat lista, i-a dat mesaj. Asta e inadmisibil, pentru că a declarat că Ianis lipsește.

Cum lipsește Ianis? Nu e dorit. Dacă era dorit, era acolo, el e sănătos. Ianis a făcut antrenamente cu noi trei zile, am văzut foarte bine. Sută la sută nu are cum sa fie, dar Ianis e un jucător foarte important, minim 30 de minute poate să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Un jucător important, într-o campanie de calificare, într-o luptă, când merge sănătos și e pe teren, trebuie să facă parte minim pe lista preliminară, nu vorbesc de a fi convocat. Dacă Ianis nu e convocat în lista stranierilor…

Cu tot respectul, Ianis joacă la cel mai mare club, la cel mai titrat club. E cel mai bun tânăr jucător de acolo. El e pe teren, e sănătos”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Edi Iordănescu a explicat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională

Edi Iordănescu susține că lipsa minutelor de joc, la Rangers, dar și faptul că vine după o accidentare de durată, l-au determinat să nu-l convoace pe Ianis Hagi la națională.

„La momentul când am anunțat lotul lărgit, Ianis avea 64 de minute jucate în toate competițiile după 13 luni de pauză. Primul lucru pe care l-am făcut și primul jucător cu care am comunicat după ce am anunțat lotul lărgit, exact în aceeași zi, a fost Ianis Hagi.

În toată această perioadă am ținut legătura constant cu el, cum am făcut cu toți jucătorii care au traversat sau traversează perioade mai dificile. Am comunicat cu el și am transmis că, din punctul nostru de vedere, încă nu este la capacitate maximă. Nu este în toată puterea ca să vină și să ajute echipa națională.

Noi considerăm, văzându-i toate minutele jucate de la revenire, că încă mai are nevoie de timp, sprijin, iar noi suntem alături de el total. Avem încredere mare în revenirea lui și o așteptăm cu nerăbdare. Dar are nevoie de puțină continuitate la echipa de club, pentru a avea 0 riscuri când îl aducem și pentru el, și pentru echipa medicală”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi, Gică Popescu, Ioan Andone şi Ciprian Marica au oferit o imagine impresionantă
  • Ce s-a întâmplat în timpul intonării imnului României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și