Închide meniul

Valentin Creţu, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am pierdut puncte pe care nu trebuia să le pierdem!” Anunţ despre viitorul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 22:29

Reclamă
Valentin Creţu, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am pierdut puncte pe care nu trebuia să le pierdem! Anunţ despre viitorul său

Valentin Creţu, după Hermannstadt - FCSB 2-2

Profimedia

Valentin Creţu a avut o primă reacţie după Hermannstadt – FCSB 2-2. Acesta a spus că echipa sa trebuia să conserve rezultatul în momentul în care a condus cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Creţu a vorbit şi despre viitorul său de la echipă. Fundaşul mai are contract cu FCSB până în iarnă. Creţu a promis că va da totul pe teren în momentul în care se va apela la el.

Valentin Creţu, după Hermannstadt – FCSB 2-2

„Au început meciul un pic mai bine. Au avut ceva ocazii. E păcat că am pierdut nişte puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Am avut 2-1 şi trebuia să ţinem de rezultat.

Când muncești, ești serios și îți vezi de treaba ta, Dumnezeu te răsplătește. Eu sunt în continuare serios, când se va apela la mine voi da 100%. Îmi pare rău că n-am luat cele trei puncte.

Băieții s-au dăruit, chiar dacă e un teren foarte greu. Sunt mândru că băieții au dat 100% și până la urmă am obținut un egal. Ce să facem?

Reclamă
Reclamă 4

Nu știu ce să zic. Am contract până în iarnă, îl respect până în ultima zi. Nu știu… Încerc să fiu cât mai serios și concentrat pe ce am de făcut și… Puterea mi-o dă familia și Dumnezeu.

Lucrurile nu vin oarecum, ci cu muncă, seriozitate și sacrificiu. Aici trebuie să fii foarte puternic mental, să reziști presiunii și să fii profesionist”, a spus Crețu.

, a spus Valentin Creţu după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Reclamă

Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2

Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2. Atacantul italian a avut şi un gol anulat, chiar în startul partidei.

Andrea Compagno a marcat primul gol din penalty, după ce tot el l-a obţinut. În startul reprizei a doua, Andrea Compagno a reuşit să dea al doilea gol, după o centrare perfectă a lui Valentin Creţu.

Păcat că am pierdut două puncte importante. Dar cum a mers meciul a lua Dawa cartonaş roşu. Mi-a zis că a fost anulat pentru henţ, dar nu a fost aşa. Cel mai rău lucru pentru un atacant că după ce te bucuri cu suporterii şi după ţi se anulează reuşita.

Am crezut că era gol fără probleme şi m-am bucurat. Era important pentru mine că nu mai marcasem demult. Cred că egalul este un rezultat corect. Se întâmplă să ai şi o perioadă în viaţă când nu treci prin cea mai bună formă. Eu încerc să ajut echipa şi să marchez. Aceasta este treaba mea„, a spus Andrea Compagno după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și