Închide meniul

Valentin Crețu l-a impresionat pe Mihai Stoica și poate rămâne la FCSB: „A jucat senzațional, cel mai bun de pe teren”

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2023, 19:44

Reclamă
Valentin Crețu l-a impresionat pe Mihai Stoica și poate rămâne la FCSB: A jucat senzațional, cel mai bun de pe teren”

Valentin Crețu l-a impresionat pe Mihai Stoica și poate rămâne la FCSB

Colaj Valentin Crețu - Mihai Stoica / Hepta - Profimediaimages

Valentin Crețu l-a impresionat pe Mihai Stoica și poate rămâne la FCSB. Oficialul vicecampioanei s-a declarat uimit de jocul făcut de fundaș, la partida cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul vicecampioanei s-a remarcat în meciul de la Sibiu, împotriva celor de la Hermannstadt, datorită meciului solid pe care l-a făcut. Acesta a scos chiar și o minge de pe linia porții lui Ștefan Târnovanu, dar a oferit și o pasă de gol pentru Andrea Compagno.

Valentin Crețu l-a impresionat pe Mihai Stoica și poate rămâne la FCSB. Fundașul este așteptat să semneze prelungirea contractului

După meciul dintre Hermannstadt și FCSB, încheiat cu scorul de 2-2, Mihai Stoica l-a lăudat pe Valentin Crețu datorită evoluției bune de la Sibiu, dar și a prestațiilor bune din ultimele partide.

Oficialul vicecampioanei a declarat faptul că își dorește ca fundașul de 34 de ani să își prelungească contractul cu vicecampioana, având în vedere faptul că înțelegerea dintre cele două părți expiră în iarnă. De asemenea, „MM” a menționat și evoluția lui Mihai Lixandru, care a fost introdus în teren la pauza meciului de la Sibiu.

„Noi am avut doi jucători care au fost mult peste aşteptări. Primul este Creţu, care după meciul cu Craiova, unde a jucat senzaţional, acum a fost cel mai bun jucător de pe teren. Finalul meciului l-a surprins sprintând cu crampe. Numai Creţu poate face aşa ceva.

Reclamă

Creţu a demonstrat acum că ideea de prelungire a fost excelentă şi sper să se prelungească. Nu numai mingea aia scoasă de pe linia porţii, dar a dat două centrări excelente.

Celălalt jucător a fost Lixandru. Joacă trei poziţii: optar, prima poziţie, şesar şi fundaş central”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Valentin Crețu a ajuns la FCSB în anul 2019, de la Gaz Metan Mediaș, pentru suma de 125.000 de euro. În perioada petrecută la vicecampioană a adunat 129 de partide în care a oferit 9 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa a jucat pentru: Gloria Buzău, Râmnicu Sărat, Concordia Chiajna, Rapid, Beroe, Săgeata Năvodari, Gaz Metan, Energie Cottbus și Poli Timișoara.

Ce a spus Valentin Creţu, după Hermannstadt – FCSB 2-2

„Au început meciul un pic mai bine. Au avut ceva ocazii. E păcat că am pierdut nişte puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Am avut 2-1 şi trebuia să ţinem de rezultat.

Când muncești, ești serios și îți vezi de treaba ta, Dumnezeu te răsplătește. Eu sunt în continuare serios, când se va apela la mine voi da 100%. Îmi pare rău că n-am luat cele trei puncte.

Băieții s-au dăruit, chiar dacă e un teren foarte greu. Sunt mândru că băieții au dat 100% și până la urmă am obținut un egal. Ce să facem?

Nu știu ce să zic. Am contract până în iarnă, îl respect până în ultima zi. Nu știu… Încerc să fiu cât mai serios și concentrat pe ce am de făcut și… Puterea mi-o dă familia și Dumnezeu.

Lucrurile nu vin oarecum, ci cu muncă, seriozitate și sacrificiu. Aici trebuie să fii foarte puternic mental, să reziști presiunii și să fii profesionist”, a spus Valentin Crețu, la finalul partidei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și