Închide meniul

Valentin Creţu şi-a reziliat contractul cu FCSB! Primul jucător care a plecat după eşecul cu Nordsjaelland

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2023, 14:26

Reclamă
Valentin Creţu şi-a reziliat contractul cu FCSB! Primul jucător care a plecat după eşecul cu Nordsjaelland

UTA - FCSB, LIVE TEXT

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Profimediaimages

Valentin Creţu şi-a reziliat contractul cu FCSB. Fundaşul în vârstă de 34 de ani este primul jucător, aflat pe „lista neagră” de Gigi Becali, care a acceptat să plece după eliminarea roş-albaştrilor din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Nordsjaelland, scor 0-2, şi a ratat calificarea în play-off-ul celei de-a treia competiţii europene. Chiar dacă nu a fost în lot, Creţu a intrat în colimatorul patronului şi a fost anunţat să îşi caute echipă.

Valentin Creţu şi-a reziliat contractul cu FCSB!

Unde să mai joace Vali Crețu? În iarnă am hârtie cu el oricum. Mare lucru, încă trei luni de zile. Ce să mai facă Vali Crețu, unde să mai joace? O să plece. Îmi arde mie de Vali Crețu acum? Noi trebuie să jucăm fotbal, să câștigăm campionatul și să mă duc în grupele Ligii Campionilor de pe ruta campioanelor„, spunea Gigi Becali.

Potrivit fanatik.ro, Vali Creţu a semnat rezilierea contractului şi şi-a luat adio de la coechipierii de la vicecampioana României. Fundaşul lateral ar fi putut fi dat afară pe 31 august. Creţu avea o înţelegere verbală pentru prelungirea contractului până în vara anului viitor, dar doar dacă FCSB se califica în grupele Conference League. De îndată ce FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland, Creţu a fost pus pe liber.

Valentin Creţu era din 2019 jucătorul FCSB-ului. A jucat, în tricoul roş-albastru, în 125 de meciuri. Pe picior de plecare sunt şi Andrei Cordea şi Vali Gheorghe.

Reclamă

Cordea a plecat. Cred că a plecat. O să luăm 1,3 milioane de euro. Pleacă și Vali Gheorghe. O să vedem unde. O să plece și Crețu. Sunt cam mulți prin vestiar!”, a spus Gigi Becali la Palat

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali vrea să vândă şi doi titulari de la FCSB, după ce echipa a fost eliminată din preliminariile Conference League. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că după meciul cu Nordsjaelland a primit două oferte, una din Belgia şi una din Rusia, pentru Adrian Şut, respectiv Andrea Compagno.

Gigi Becali a dezvăluit că oferta primită pe numele lui Andrea Compagno este de 1,5 milioane de euro, şi s-a declarat dispus să-l vândă pe golgheterul echipei pe această sumă. O echipă din Rusia este interesată de serviciile atacantului italian.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Becali a mai dezvăluit că de Adrian Şut s-a interesat Genk, echipă din prima ligă din Belgia. Patronul de la FCSB a mărturisit că e gata să-l vândă pe mijlocaş dacă în schimbul său va primi suma de 3 milioane de euro.

Au avut azi oferte Compagno și Șut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Șut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Șut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r – transferă alți jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Șut și 1,5 pentru Compagno. Pentru Șut e Genk sau nu mai știu. Am cerut prețul minim: 3 milioane”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și