Închide meniul

Vali Gheorghe a dezvăluit cum l-a convins pe Gigi Becali să-i „rupă” contractul de la FCSB: „M-a refuzat în primul moment!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 10:44

Reclamă
Vali Gheorghe a dezvăluit cum l-a convins pe Gigi Becali să-i „rupă contractul de la FCSB: „M-a refuzat în primul moment!

Vali Gheorghe a dezvăluit cum l-a convins pe Gigi Becali să-i "rupă" contractul de la FCSB

Vali Gheorghe, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Vali Gheorghe a dezvăluit cum l-a convins pe Gigi Becali să-l lase să plece de la FCSB. Extrema în vârstă de 26 de ani a rămas liber de contract şi poate continua în Liga 1. Fotbalistul care are o cotă de piaţă de 550.000 de euro a fost asaltat cu oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu era dispus să renunţe la jucătorul pe care îl cumpărase de la Astra, în 2021, cu 250.000 de euro. Totuşi, Vali Gheorghe l-a sunat pe patronul roş-albaştrilor şi l-a convins să renunţe la actuala înţelegere.

Vali Gheorghe a dezvăluit cum l-a convins pe Gigi Becali să-i „rupă” contractul de la FCSB

Ajuns rezervă la FCSB, Vali Gheorghe şi-a dorit cu orice preţ să plece la o echipă la care să poată juca meci de meci. A renunţat la salariul lunar de 16.000 de euro pe care îl avea la vicecampioana României.

Puteam să stau liniștit, să incasez salariul la FCSB și să intru atunci când ar fi fost nevoie de mine. Dar concurența era mare iar șansele de a juca, minime. L-am sunat pe Gigi Becali și l-am rugat să mă lase să merg intr-un loc unde am șansa să joc meci de meci. Am 26 de ani și nu vreau să mai stau pe banca de rezerve.

Domnul Becali m-a refuzat în primul moment, dar apoi am reușit să îl conving că așa e mai bine pentru toată lumea. Am renunțat la un salariu bun ca să am șansa să joc din nou. Le țin pumnii foștilor colegi să devină campioni. Am păstrat legăturile și cred că FCSB are prima șansă la titlu”, a declarat Vali Gheorghe pentru playsport.ro.

Reclamă

Vali Gheorghe este aproape de a semna cu U Cluj. Petrolul şi FC Voluntari sunt echipele care mai insistă pentru extrema dreapta. Gheorghe mai are două oferte din străinătate.

Echipele care insistă pentru Vali Gheorghe: „M-am decis în proporție de 80-90%”

Glumind puțin, am devenit un om căutat! Am pe masă 5 propuneri, trei de la echipe de Superligă și două din străinătate, una din Turcia și una din zona arabă. Cred că mâine semnez pentru că îmi doresc să revin cât mai repede în iarbă.

U Cluj, Petrolul și Voluntari mi-au transmis oferte sensibil egale, dar voi alege, în primul rând din punct de vedere sportiv. Propunerea financiară de la U Cluj pare totuși cea mai atractivă, Petrolul ar însemna acasă, iar FC Voluntari îmi oferă, parcă, cel mai mult timp de joc. Alegerea e dificilă, eu m-am decis în proporție de 80-90% iar mâine, cred, voi semna contractul„, a precizat fostul jucător al FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Mircea Rednic îl doreşte la UTA. Antrenorul arădenilor a recunoscut chiar după victoria cu FCSB că a vorbit cu Vali Gheorghe.

Vă spun adevărul, am vorbit personal cu Gheorghe și i-am zis: <<Când îți rezolvi situația suna-mă tu sau impresarul>>. Nu vreau să intrăm în concurență cu alte echipe cu sume. La noi e clar, ce i-am spus eu și cel îl intereasează pe el… Are șansa să joace, asta trebuie să-l intereseze pe el, nu banii. Noi i-am da șansa asta, încă îl aștept. Am fost corect cu el, i-am zis că îl doresc mult. El mi-a spus, în schimb, că are ca prioritate un transfer, i-am zis că am rabdare„, a spus Mircea Rednic.

Valentin Gheorghe a evoluat sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, în sezonul 2022-23. În actuala ediţie, Valentin Gheorghe a prins doar două meciuri în tricoul celor de la FCSB. El a fost introdus de fiecare dată pe final de partidă, atât în meciul din Liga 1 din prima etapă cu FC U Craiova, când a intrat în minutul 70, dar şi în meciul tur cu Nordsjaelland, când a intrat în minutul 61.

În total, mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 550.000 de euro potrivit transfermarkt.com, a evoluat în 31 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 3 pase de gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și