Închide meniul

Valentin Gheorghe, revenire surprinzătoare la FCSB. Joacă la penultima clasată din campionatul Turciei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2023, 22:40

Valentin Gheorghe, revenire surprinzătoare la FCSB. Joacă la penultima clasată din campionatul Turciei

Valentin Gheorghe, revenire surprinzătoare la FCSB

Valentin Gheorghe, în tricoul lui FCSB / Hepta

Valentin Gheorghe este gata de o revenire surprinzătoare la FCSB. Mijlocaşul de 26 de ani aşteaptă să îşi încheie împrumutul la Umraniyespor şi să se întoarcă la vicecampioana României. Mai are contract cu roş-albaştrii până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Gheorghe era cumpărat de Gigi Becali de la Astra, în 2021, pentru 250.000 de euro. Latifundiarul din Pipera i-a oferit atunci un salariu anual de 200.000 de euro, dar jucătorul a plecat de la FCSB după numai un sezon. A fost împrumutat în Turcia. Umraniyespor are o clauză de 200.000 de euro pentru a-l transfera definitiv, dar este pe punctul de a retrograda şi nu ia în calcul să îl pătreze pe fotbalistul român.

Valentin Gheorghe, revenire surprinzătoare la FCSB

Vali Gheorghe anunţă că este gata să se întoarcă la FCSB şi să se lupte pentru un post de titular cu Andrei Cordea, David Miculescu sau Deian Sorescu. Este bucuros că va avea concurenţă şi nu se gândeşte să îşi caute o altă echipă.

Da, mă voi întorce la FCSB, încă am contract pe următorii trei ani. Eu aştept să termin aici (n.r. – Umraniyespor) contractul şi vom vedea ce o să fie. Sincer? Este o concurenţă benefică (n.r. – cu Cordea, Miculescu şi Sorescu) pentru fiecare dintre noi, pentru a deveni mai buni.

Este o lupta strânsă în acest an (n.r. – la titlul Superligii), un play-off disputat cu cele mai bune echipe. Sper că FCSB să câştige campionatul!„, a declarat Valentin Gheorghe pentru orangesport.ro.

Reclamă

Extrema de 26 de ani a jucat în 28 de meciuri din campionat pentru FCSB. Chiar dacă a fost de numai 8 ori titular, a reuşit să marcheze 6 goluri. În Turcia, Vali Gheorghe are un gol în 22 de apariţii.

Umraniyespor are patru înfrângeri la rând şi ocupă locul 18 în clasament. Este despărţită doar prin golaveraj de „lanterna roşie” Hatayspor. Turcii îi achită un salariu lunar de 25.000 de euro lui Vali Gheorghe.

La începutul acestui an, Vali Gheorghe susținea că a plecat de la FCSB pentru că voia să joace la o echipă unde să fie mai apreciat. Lăsase de înţeles că nu ia în calcul să se întoarcă la vară.

Reclamă 4 / 0/3

Așa am simțit. Mi-am dorit să merg într-un campionat mai puternic și Turcia are acest lucru plus că există o infrastructură sportivă mult mai solidă.

Am avut evoluții bune la FCSB și mi-am dorit să plec la o echipă unde să mă simt important și să joc mai mult. Am simțit că pot mai mult după acel meci cu Chindia, când am întors scorul, iar eu am marcat de două ori. Apoi n-am jucat! Dar nu-s supărat deloc pe ei. Ba chiar a fost o experiență frumoasă acolo.

Am mai vorbit cu domnul MM. M-a felicitat după ce am marcat. Mai țin legătura cu jucătorii cu care am avut o relație mai strânsă. Repet, celor de acolo n-am nimic să le reproșez. Îmi doresc să ia campionatul FCSB, până la urmă e echipa mea. Le țin pumnii strânși, am văzut că au revenit. Îi urmăresc cu drag.

Îmi doresc să joc cât mai mult aici. Deocamdată, am contract cu FCSB, iar dacă cei de acolo mă vor dori, voi reveni, dar nu cred că se pune problema. Eu de mic mi-am dorit să joc la FCSB, așa că nu m-ar deranja deloc să mai ajung acolo„, a spus Valentin Gheorghe, conform gsp.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și