Închide meniul

Valentin Ţicu a revenit cu gol în Liga 1! Căpitanul lui Petrolul Ploieşti a marcat în meciul cu FC Botoşani

Alex Masgras Publicat: 24 noiembrie 2023, 22:24 / Actualizat: 24 noiembrie 2023, 23:44

Reclamă
Valentin Ţicu a revenit cu gol în Liga 1! Căpitanul lui Petrolul Ploieşti a marcat în meciul cu FC Botoşani

Valentin Ţicu a revenit cu gol în Liga 1

Valentin Ţicu, în meciul Petrolul Ploieşti - FC Botoşani - Hepta

Valentin Ţicu a revenit cu gol în Liga 1! Căpitanul celor de la Petrolul Ploieşti a fost titular în meciul din etapa cu numărul 17 din Liga 1, după ce a făcut recurs la Comisia de Disciplină, iar suspendarea sa de 16 etape a fost redusă la 8 etape, pentru accidentarea lui Dragoş Iancu de la Hermmanstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţicu a primit această veste în cursul zilei de joi, iar vineri seară s-a aflat pe teren, el fiind primul marcator al meciului de pe stadionul Ilie Oană.

Valentin Ţicu a revenit cu gol în Liga 1!

Valentin Ţicu a deschis scorul în partida dintre Petrolul Ploieşti şi FC Botoşani. Căpitanul „lupilor galbeni” a înscris în minutul 52, cu un şut din lovitură liberă, uşor deviat de un apărător al celor de la FC Botoşani.

Ţicu se află la primul meci după ce a efectuat 8 etape de suspendare. El a primit o pedeapsă de 16 etape pentru că l-a accidentat pe Dragoş Iancu în meciul cu FC Hermmanstadt din luna septembrie, dar a avut câştig de cauză la recurs. În cursul zilei de joi, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca suspendarea lui Ţicu să fie redusă la 8 etape.

Acesta a fost primul gol marcat de Valentin Ţicu în acest sezon de Liga 1. El mai bifase trei pase decisive, una cu U Cluj şi două cu Farul Constanţa.

Reclamă

Dragoş Iancu, reacţie tranşantă după ce pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost înjumătăţită

Valentin Ţicu a primit iniţial o suspendare de 16 etape, însă după ce a făcut recurs, aceasta i-a fost înjumătăţită. Cum cele opt etape au trecut deja, fundaşul e gata să joace din nou pentru Petrolul.

După verdictul recursului a apărut şi reacţia lui Dragoş Iancu, cel pe care Valentin Ţicu l-au faultat extrem de dur. Mijlocaşul celor de la Hermannstadt consideră că pedeapsa iniţială de 16 etape era una mult prea drastică, însă înjumătăţirea ei i se pare mult prea blândă.

Acesta susţine însă subiectul legat de accidentarea pe care i-a cauzat-o Ţicu este un subiect închis, şi a dezvăluit că fundaşul îl mai contactează din când în când pentru a vedea cum se simte.

Reclamă 4 / 0/3

„Atunci când i-au dat 16 meciuri, am zis că poate e cam mult. Dar acum, cu numai 8, mi se pare cam blândă suspendarea. În condițiile în care pentru un scuipat regulamentul spune că iei între 6 și 12 etape.

Dar, până la urmă, pe mine nu mă încălzea cu nimic dacă îi dădeau nu știu câte meciuri de suspendare lui Țicu. Mi-a mai dat așa, din când în când, câte un mesaj, să mă întrebe cum sunt.

Pentru mine e un subiect încheiat. Nu-mi doresc decât să fiu bine și să revin cât mai repede pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai Vezi toate știrile
Citește și