Închide meniul

Valentin Ţicu nu îşi revine după suspendarea record primită: „Nu poţi să vorbeşti cu el! E trist!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 16:45

Valentin Ţicu nu îşi revine după suspendarea record primită: „Nu poţi să vorbeşti cu el! E trist!

Valentin Ţicu şi-a aflat pedeapsa, după recurs

Valentin Ţicu, în momentul duelului cu Dragoş Iancu/ Hepta

Valentin Ţicu nu îşi revine după suspendarea record primită, ca urmare a faptului că i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu. Fundaşul Petrolului va sta pe „bară” timp de 16 etape, iar decizia Comisiei de Disciplină l-a afectat enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Răchită a dezvăluit ce se întâmplă cu Valentin Ţicu, după ce acesta şi-a aflat pedeapsa. Acesta susţine că fundaşul „lupilor” se antrenează normal, însă este puternic afectat de cele întâmplate.

Valentin Ţicu nu îşi revine după suspendarea record primită

Valentin Ţicu nu va mai evolua în niciun meci în 2023, şi pe lângă suspendarea drastică de 16 runde, fundaşul a încasat şi o amendă de 10.000 de lei.

Răchită susţine că Ţicu se pregăteşe normal alături de ceilalţi coechipieri de la Petrolul, însă e greu să vorbeşti cu el. Fundaşul Petrolului „s-a închis” în el, însă poartă discuţii dese cu Dragoş Iancu, „victima” sa din duelul cu Hermannstadt.

„Se antrenează, a fost meci cu Buzău, se simțea bine. Nu poți să vorbești cu el, e trist. S-a închis în el. S-a închis în el. O dată la două zile vorbește cu Țicu. Eu îl văd la antrenamente. Dragoș vorbește la două zile cu Țicu, au trecut doar trei etape, sunt 13 etape”, a declarat Valeriu Răchită, conform fanatik.ro.

Reclamă

După decizia Comisiei de Disciplină a FRF, Valentin Ţicu a fost apărat de mai multe persoane din fotbalul românesc, printre care şi Ion Crăciunescu. Fostul arbitru consideră că fundaşul a fost pedepsit mult prea aspru, deoarece faultul comis asupra lui Dragoş Iancu nu a avut intenţie.

„Faultul în sine nu este cu intenție! Este adevărat că accidentarea lui Dragoș Iancu este foarte gravă, dar de 16 etape? Eu am văzut faulturi cu talpa pe tibie și au dat trei sau patru etape. Trebuie să fie și elementul de intenție”, a declarat şi Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Valentin Ţicu a primit 16 etape de suspendare

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Valentin Ţicu a primit 16 etape de suspendare. Fostul mare internaţional român a trecut printr-o situaţia similară după ce, la mijlocul anilor 90, l-a accidentat grav pe Vasile Ardeleanu.

Reclamă 4 / 0/3

„Și eu am primit 15, 16 etape de suspendare. A fost redusă la 11, parcă, nu mai țin mintea exact. Nu-ți dorești să trăiești așa ceva. Țicu, la fel ca și mine, cred că are mult de suferit.

Știi că ai accidentat pe cineva, nu e ușor. Eu am mai jucat foarte mult. Vorbisem ca după operație să-și facă recuperarea în București, trebuia să fie cazat la hotelul Armatei, la Haiducu, avea masă, avea totul asigurat.

Eu am trimis bani către el la vremea aia, nu știu dacă au ajuns toți la el. I-am dat 15.000, 20.000 de dolari. Cred că era contractul lui pe un an. Am văzut reacția lui, a zis de o sumă mult mai mică.

Uite că soarta așa a vrut, și pentru mine, și pentru el, sigur a suferit mai mult el. În viață ai și bune, și rele, dacă este cazul să discuți, discuți„, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și