Închide meniul

Valerică Găman a semnat cu Hermannstadt. Fundaşul a fost prezentat oficial

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2023, 10:51

Reclamă
Valerică Găman a semnat cu Hermannstadt. Fundaşul a fost prezentat oficial

Valerică Găman a semnat cu Hermannstadt

Valerică Găman, în CFR Cluj - Universitatea Craiova / Hepta

Valerică Găman a semnat cu Hermannstadt. Fundaşul de 34 de ani s-a despărţit recent de Universitatea Craiova şi s-a înţeles cu echipa antrenată de Marius Măldăruşanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut în cursul zilei de vineri de formaţia din Sibiu, care a dezvăluit că Valerică Găman a semnat un contract valabil pe un sezon.

Valerică Găman a semnat cu Hermannstadt. Fundaşul a fost prezentat oficial

„Valerică Găman este la noi!

Valerică Găman are 34 de ani și este unul dintre cei mai experimentați fundași centrali din România. Are 14 selecții în Echipa Națională a României și 260 de meciuri în primul eșalon fotbalistic al țării noastre. A fost campion cu Astra Giurgiu, echipă cu care a câștigat și o Cupă și o Super Cupă a României. De asemenea, Valerică mai are în palmares o Super Cupă a României cu CS Universitatea Craiova. În C.V.-ul său se regăsesc echipe ca U Craiova, Dinamo București, Astra Ploiești, Karabukspor (Turcia), FCSB, Al-Shabab (Arabia Saudită). Sezonul trecut a evoluat în 19 meciuri pentru CS Universitatea Craiova, a înscris două goluri și a oferit un assist în toate competițiile.

Fundașul central a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa noastră”, au anunţat cei de la Hermannstadt pe contul de Facebook.

Reclamă

Ajuns la 34 de ani, Valerică Găman a plecat în această vară de la Universitatea Craiova, după 2 ani petrecuţi în Bănie. Pe transfermarkt.com, Găman este cotat la 200.000 de euro. Sezonul trecut, el a evoluat în 19 partide pentru olteni în care a marcat două goluri şi a oferit o pasă de gol.

Adrian Petre a semnat şi el cu Hermannstadt. Atacantul a refuzat oferta lui Mircea Rednic

Atacantul trecut pe la FCSB și Farul Constanța a fost prezentat oficial de formația sibiană. Recent, s-a zvonit că acesta ar fi fost aproape de o revenire la UTA Arad. Atacantul a ajuns la echipa antrenată de Marius Măldărășanu din poziția de jucător liber de contract.

Acordul dintre Adrian Petre și Hermannstadt se va întinde pe o perioadă de un an. De asemenea, există posibilitatea de prelungire pe încă un sezon. Jucătorul în vârstă de 25 de ani era liber de contract, după ce s-a despărțit de Levadiakos, formație din Grecia, în luna februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte să semneze cu formația din Sibiu, fostul internațional U21 a fost aproape de o revenire la UTA. Acesta a purtat discuții cu tehnicianul „textiliștilor”, Mircea Rednic, dar, în cele din urmă, a ales să semneze cu cei de la Hermannstadt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și