Închide meniul

Adrian Petre este noul jucător al celor de la Hermannstadt. Fotbalistul a fost prezentat oficial

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2023, 16:58

Adrian Petre este noul jucător al celor de la Hermannstadt. Fotbalistul a fost prezentat oficial

Adrian Petre jucător Hermannstadt

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Petre este noul jucător al celor de la Hermannstadt. Atacantul trecut pe la FCSB și Farul Constanța a fost prezentat oficial de formația sibiană. Recent, s-a zvonit că acesta ar fi fost aproape de o revenire la UTA Arad. Atacantul a ajuns la echipa antrenată de Marius Măldărășanu din poziția de jucător liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acordul dintre Adrian Petre și Hermannstadt se va întinde pe o perioadă de un an. De asemenea, există posibilitatea de prelungire pe încă un sezon. Jucătorul în vârstă de 25 de ani era liber de contract, după ce s-a despărțit de Levadiakos, formație din Grecia, în luna februarie.

Adrian Petre este noul jucător al celor de la Hermannstadt! Atacantul a refuzat oferta lui Mircea Rednic

Înainte să semneze cu formația din Sibiu, fostul internațional U21 a fost aproape de o revenire la UTA. Acesta a purtat discuții cu tehnicianul „textiliștilor”, Mircea Rednic, dar, în cele din urmă, a ales să semneze cu cei de la Hermannstadt.

Adrian Petre a fost crescut de CS Atletico Arad. Ulterior a ajuns la UTA, pentru prima dată, în anul 2015, atunci când formația se afla în Liga a 2-a. În anul 2017 acesta se despărțea de UTA și pleca în Danemarca, la Esbjerg. Danezii au plătit atunci suma de 500.000 de euro pentru fotbalistul român.

Totuși, după doi ani și jumătate petrecuți în Danemarca, acesta a ajuns la FCSB. În iarna anului 2020, Gigi Becali plătea 800.000 de euro, pentru a-l transfera pe atacant. Petre a rămas în lotul „roș-albaștrilor” doar pentru câteva luni, iar apoi a fost împrumutat la formația italiană Cosenza.

Reclamă

În februarie 2021, atacantul revenea la UTA, după ce a reziliat contractul cu cei de la FCSB. După revenirea la UTA a urmat transferul la Farul Constanța, echipă pentru care a marcat de 11 ori în 37 de partide. După perioada petrecută în lotul „marinarilor”, acesta a plecat în campionatul Greciei, acolo unde a adunat doar 6 meciuri, în tricoul celor de la Levadiakos.

Adrian Petre a fost prezentat oficial

„Bine ai venit, Adrian Petre!

Adrian Petre este un vârf de atac în vârstă de 25 de ani, cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate. Adrian a bifat 15 selecții pentru Echipa Națională a României U21. A înscris 5 goluri, unul dintre ele fiind chiar la turneul final EURO 2019, împotriva Croației U21. Este format la centrul de copii și juniori al UTA Arad. Adrian Petre a mai evoluat în carieră pentru Esbjerg (DAN), FCSB, Cosenza (ITA), UTA Arad, Farul Constanța și Apolon Levadakios (GRE).

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Petre a semnat cu FCH pentru un sezon, cu drept de prelungire încă un an, din postura de fotbalist liber de contract. Atacantul se va alătura lotului condus de Marius Măldărășanu sâmbătă seara, înainte de plecarea spre cantonamentul din Bolu, Turcia”, este comunicatul postat de către oficialii de la Hermannstadt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și