Închide meniul

Valeriu Argăseală, atac dur la conducerea CSA Steaua: „Nu au fost de bună-credinţă, au minţit”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 iulie 2023, 20:32

Valeriu Argăseală, atac dur la conducerea CSA Steaua: „Nu au fost de bună-credinţă, au minţit

Valeriu Argăseală, atac dur la conducerea CSA Steaua

Valeriu Argăseală, în conferinţa de presă de astăzi, de la Palat / Mediafax_Foto / Alexandru_Dobre / Hepta

Valeriu Argăseală a lansat un atac dur la conducerea CSA Steaua. Preşedintele FCSB a negat că nu ar fi avut biletul de ordin, aşa cum acuza o sursă din apropierea CSA Steaua, citată de gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Argăseală i-a acuzat de rea-credinţă pe cei de la CSA Steaua şi de minciună.

Valeriu Argăseală, atac dur la conducerea CSA Steaua

Sursa sau persoana respectivă probabil că nu a lucrat în viaţa ei şi a auzit doar de termenul bilet la ordin.

Documentul acesta face parte din produsele economice, financiare care au un anumit regim. Noi trebuia să îl prezentăm lor (n.r. biletul la ordin). Era stabilit şi un termen, 19 iulie, ora 15.00.

În timpul negocierilor a avut loc această schimbare de la poliţa de asigurare la bilet de ordin avalizat.

Reclamă

Cum să le mai prezint dacă ei au răspuns că nu se poate face?

„Aveam pregătit biletul la ordin”

În momentul în care noi am primit corespondenţa, aveam pregătit biletul la ordin, să ne ducem, să semnăm contractul şi să punem biletul pe masă. Eu, avocatul şi domnul Ghiorghişor.

A fost o discuţie şi pentru biletul la ordin, pentru că este bilet de ordin avalizat, adică e garantat de altcineva. Ni s-a spus că e un cost destul de mare, ne-am interesat şi am constatat că nu este aşa. S-a stabilit ca biletul să fie adus până pe 19.07 la ora 15.00.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul lor prevedea într-unul din articole motivele pentru care putea înceta acel contract. Unul dintre motive era dacă nu sunt îndeplinite toate cele 3 condiţii, printre care se aflau şi biletul la ordin şi poliţa de asigurare.

Intervine întrebarea, pe care am pus-o şi azi: ‘Dacă puneam 250.000 de euro şi noi eram obligaţi prin contract să reparăm, nu era mai mare garanţia?’.

„Nu poate să existe într-un contract ceva ce nu se află în lege

Niciodată, în nicio instituţie, fie ea farmacie, nu dăm exemplu armata, nu poate să existe într-un contract ceva ce nu se află în lege.

Poate (n.r.: CSA Steaua) să ceară o poliţă de asigurare, dar atât timp cât garanţia poate fi asigurată altfel nu poate respinge acest lucru.

Ca să vedeţi buna intenţie, discuţia a pornit de la 1 milion de euro pentru gazon. În prima zi de discuţie ni s-a spus că dacă gazonul este distrus iremediabil trebuie să prezentăm o poliţă de asigurare în valoare de 1 milion de euro. Noi am întrebat cine stabileşte că gazonul este distrus iremediabil, ni s-a spus că societatea de mentenanţă.

Noi am cerut părerea unui expert, ni s-a spus că probabilitatea ca gazonul să fie distrus iremediabil este 0. Costurile de întreţinere a gazonului costă cel mult 40.000 de euro.

„S-a minţit, nu au fost de bună-credinţă”

După ce am venit cu expertul ni s-a spus că nu mai cer 1 milion, ci 750.000 şi nu mai vor poliţă de asigurare, ci bilet la ordin.

Reclamă

Pe mine cel mai mult m-a supărat că s-a minţit. Comandantul a spus că în momentul în care semnăm contractul semnează şi ei. Noi nu aveam contractul.

Am plecat de acolo fără contract. Nu aveam cum să avem contract din moment ce eram în negocieri în privinţa clauzelor. I-am dat mesaj comandantului. ‘Domnul comandant, noi nu avem contractul’. Mi-a răspuns: ‘Ah, da?’ şi au trimis contractul pe mail.

Nu au fost de bună-credinţă. Noi aveam 4 oferte de poliţe mai mult decât uzuale pentru un meci de fotbal şi nu au fost acceptate”, a declarat Valeriu Argăseală pentru digisport.ro.

„Nu au prezentat nici asigurarea de vandalism, nici biletul la ordin”

Gsp.ro a publicat o declaraţie a unei surse apropiate CSA Steaua, care susţinea că FCSB nu ar fi avut nici asigurarea de vandalism, în valoare de 250.000 de euro, nici biletul la ordin.

Cei de la FCSB au înțeles. Dar în niciun moment, nici la întâlnirile directe ulterioare, nu au prezentat nici asigurarea de vandalism, de 250.000 euro, nici biletul la ordin. De ce azi, la conferința de presă organizată de Gigi Becali, când i-a cerut acel bilet lui Argăseală, acesta a zis că nu-l are?! Tocmai pentru că nu l-au făcut niciodată! E un tipizat care se completează foarte simplu, la orice bancă unde ai cont”, a fost declaraţia respectivă, citată de gsp.ro.

Valeriu Argăseală a răspuns în această seară respectivei acuzaţii, negând vehement că FCSB nu ar fi avut acest bilet de ordin. Totodată, preşedintele FCSB a susţinut că echipa din Liga 1 prezentase CSA Steaua 4 tipuri de asigurări pentru meciul FCSB – Dinamo.

Valeriu Argăseală, dezvăluiri despre incidentul cu suporterii CSA Steaua: „Au sărit de pe trotuarul celălalt, nu-i văzusem”

Valeriu Argăseală a făcut dezvăluiri despre incidentul cu suporterii CSA Steaua. Preşedintele FCSB a dat detalii despre ce s-a întâmplat, după ce anterior Gigi Becali anunţase că s-au aruncat pietre în maşina lui Argăseală.

Valeriu Argăseală a spus că a fost nevoit să aştepte câteva secunde până i s-a deschis poarta, iar în acel timp au venit 10-15 suporteri care au bătut în maşina lui.

Până să-mi deschidă poarta, a durat 10-15 secunde, au sărit de pe trotuarul celălalt pentru că nu-i văzusem. Vreo 10-15 suporteri și au început să bată în mașină. Între timp, eu am intrat în unitatea militară și a apărut Jandarmeria”, a declarat Valeriu Argăseală în conferinţa de presă de astăzi.

A venit cineva și a dat cu pietre în mașina lui. Imediat au venit jandarmii și gata! S-a rezolvat! Cum face cineva un incident, imediat vin jandarmii.

Mi-a promis șeful Jandarmeriei: ‘Lasă-i, dom’le, în seama mea! Nu ai treaba dumneata cu ei. Cine încalcă legea, lasă-mă să-i arestez eu!’. Nu-mi arde de scandaluri, nu stau să mă cert, nu mai vreau!”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și