Închide meniul

Valeriu Argăseală, dezvăluiri despre incidentul cu suporterii CSA Steaua: „Au sărit de pe trotuarul celălalt, nu-i văzusem”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 iulie 2023, 19:54

Valeriu Argăseală, dezvăluiri despre incidentul cu suporterii CSA Steaua: „Au sărit de pe trotuarul celălalt, nu-i văzusem

Valeriu Argăseală, dezvăluiri despre incidentul cu suporterii CSA Steaua

Valeriu Argăseală şi Mihai Stoica / Hepta

Valeriu Argăseală a făcut dezvăluiri despre incidentul cu suporterii CSA Steaua. Preşedintele FCSB a dat detalii despre ce s-a întâmplat, după ce anterior Gigi Becali anunţase că s-au aruncat pietre în maşina lui Argăseală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Argăseală a spus că a fost nevoit să aştepte câteva secunde până i s-a deschis poarta, iar în acel timp au venit 10-15 suporteri care au bătut în maşina lui.

Valeriu Argăseală, dezvăluiri despre incidentul cu suporterii CSA Steaua

Până să-mi deschidă poarta, a durat 10-15 secunde, au sărit de pe trotuarul celălalt pentru că nu-i văzusem. Vreo 10-15 suporteri și au început să bată în mașină. Între timp, eu am intrat în unitatea militară și a apărut Jandarmeria”, a declarat Valeriu Argăseală în conferinţa de presă de astăzi.

A venit cineva și a dat cu pietre în mașina lui. Imediat au venit jandarmii și gata! S-a rezolvat! Cum face cineva un incident, imediat vin jandarmii.

Mi-a promis șeful Jandarmeriei: ‘Lasă-i, dom’le, în seama mea! Nu ai treaba dumneata cu ei. Cine încalcă legea, lasă-mă să-i arestez eu!’. Nu-mi arde de scandaluri, nu stau să mă cert, nu mai vreau!”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă

Maşina lui Valeriu Argăseală, atacată la sediul CSA! Anunţul lui Gigi Becali: „Au dat cu pietre!”

Maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată cu pietre la sediul CSA, fapt confirmat chiar şi de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că întâlnirea dintre oficialii FCSB şi cei de la CSA Steaua nu a fost lipsită de incidente.

Valeriu Argăseală a mers la sediul CSA pe 18 iulie, pentru o nouă rundă de negocieri în privinţa închirierii arenei din Ghencea.

Gigi Becali a dezvăluit totul, afirmând totodată că jandarmii au intervenit imediat, pentru a calma spiritele. Acesta mai susţinea că are încredere deplină în forţele de ordine, mărturisind că vrea să evite orice scandal care ar putea apărea.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan, o nouă reacţie în scandalul cu FCSB: „Statul român nu pierde niciun ban”. Ce acuzaţii îi mai aduce lui Gigi Becali

Florin Talpan a avut o nouă reacţie în scandalul cu FCSB. Juristul CSA Steaua susţine că statul român nu pierde niciun ban pentru că nu va juca FCSB cu Dinamo în Ghencea.

Juristul CSA Steaua susţine că Gigi Becali a fost de rea-credinţă, încercând să înregistreze marca „FCSB Steaua” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

În toiul negocierilor cu CSA Steaua pentru dreptul de a juca în Ghencea avocații lui Gigi Becali au declanșat o campanie de înregistrare a mărcii „FCSB Steaua” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), demonstrând o dată în plus reaua credință a acestui club şi a reprezentanților acestuia dar mai ales reaua credintă a lui Gigi Becali. Statul Român NU pierde absolut niciun ban pentru că FCSB nu joacă pe Stadionul Steaua.

Din contră, statul român poate pierde toate drepturile obținute până acum în instanță. Atât timp cât ICCJ și toate instanțele române care au judecat dosarele dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și FCSB au stabilit că societatea lui Becali a folosit ilegal si fără niciun drept numele și marca Steaua București, ce cauti tu, Becali, să înregistrezi marca “FCSB Steaua” la EUIPO?

„Marca Steaua și palmaresul să rămână ale statului român

Ca să ne furi identitatea? Ca să nu plătești prejudiciul calculat la 37 de milioane de euro adus statului român și pentru care suntem în litigiu în dosarul nr. 34655/3/2016 aflat pe rolul Tribunalului București? Ca să ne judecăm iar zeci de ani în instanță? Pentru ce?

Atât timp cât aceste decizii ale instanțelor sunt definitive, ce cauţi să încerci să eludezi legea? Doar ca să furi identitatea Clubului Steaua, istoria și palmaresul Steaua? Da, acest Club care aparține statului român, este cel mai galonat club din România, cel mai înzestrat și cel mai plin de istorie. Acest club aparține statului român şi aparține românilor și trebuie ca istoria, marca Steaua și palmaresul să rămână ale statului român.

FC FCSB SA a adus și alte prejudicii statului român, Bugetului Local, de peste 1 milion de lei după ce nu a plătit chiria pe Arena Naţională pentru 15 partide. Statul român se judecă cu FCSB de trei ani de zile şi deşi dosarul a fost câştigat la Tribunal, Becali încearcă să nu plătească aceşti bani, prin căi de atac!

FCSB poate închiria orice alt stadion: Arena Naţională, stadionul Rapid, Arcul de Triumf – banii vor intra tot în conturile Statului sau în Bugetul Local al Capitalei. (să sperăm)

Scopul lui Gigi Becali este FURTUL DE IDENTITATE! FCSB a furat identitatea Clubului Steaua şi încearcă să fure în continuare identitatea, palmaresul, marca, numele de STEAUA. Pentru societatea FCSB nu există lege, nu există Justiţie, nu există nimic! Această societate încalcă zi de zi legile acestei tări si deciziile definitive ale Instanţelor.

SUNT ZECI DE DOSARE ÎN INSTANŢĂ INTENTATE DE BECALI PENTRU DISTRUGEREA CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI STEAUA! NIMENI NU VEDE ABUZURILE ACESTUI INDIVID ?

El se laudă în presă că dă telefoane şi rezolvă totul? ROMÂNIA ESTE SAU NU UN STAT DE DREPT?”, a scris Florin Talpan pe contul său de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și