Închide meniul

Valeriu Argăseală, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Bergodi: „A început să țipe”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 22:06

Valeriu Argăseală, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Bergodi: A început să țipe”

Valeriu Argăseală, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Bergodi

Valeriu Argăseală, în conferinţa de presă de astăzi, de la Palat / Mediafax_Foto / Alexandru_Dobre / Hepta

Valeriu Argăseală, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Bergodi. Președintele celor de la FCSB a vorbit despre perioada în care italianul pregătea formația patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul antrenor de la Rapid a pregătit echipa „roș-albastră” în perioada iulie – septembrie 2009. Acesta a fost apoi dat afară de către Gigi Becali, iar Valeriu Argăseală a vorbit acum despre acel moment.

Valeriu Argăseală, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Bergodi. Italianul a țipat și la Gigi Becali

Președintele celor de la FCSB, Valeriu Argăseală, a vorbit despre un eveniment întâmplat în urmă cu 14 ani, în perioada în care Cristiano Bergodi o pregătea pe actuala vicecampioană a României. Oficialul „roș-albaștrilor” a povestit cum Bergodi a țipat atât la el, cât și la Gigi Becali, patronul echipei.

„Nu m-am certat cu el (n.r. Cristiano Begodi), dar a țipat la mine. Este un tip coleric, l-ați văzut pe marginea terenului. Și când dă gol aruncă sticla de apă… Un om care trăiește meciul, dar trebuie văzută partea bună a lucrurilor pe care le face persoana respectivă.

Am purtat o discuție legată de o listă de premiere și a avut o atitudine de neînțeles. A început să țipe, ca după 30 de secunde să zâmbească: „Presidente! Che fai? Che fai?”. Evident că eu n-am putut să mă supăr… E prea târziu să mă mai supăr și m-a învățat un băiat mai deștept decât mine că sunt oameni pe care nici nu merită să te superi”, și-a început discursul oficialul de la FCSB, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Valeriu Argăseală: „L-a dat afară din vestiar”

De asemenea, acesta a vorbit și despre momentul în care tehnicianul italian l-a dat pe Gigi Becali afară din vestiar.

„Am fost acolo. Atitudinea domnului Becali a fost una corectă! Venise la pauză să spună jucătorilor ceva, să-i îmbărbăteze cumva. Atunci Cristiano a avut o atitudine cum a avut și față de mine… Crezând că se poate repeta și cu domnul Becali. L-a dat afară din vestiar, a plecat și apoi Gigi mi-a spus: „Vali, nu cred că mai putem să lucrăm mai departe cu antrenorul

S-a terminat meciul, Cristiano s-a dus la conferința de presă și eu i-am spus domnului Becali: „Omul muncește, este foarte bun profesionist, haideți să mai facem ceva!”. „Bine, veniți la mine la Palat!”. Curios este că, după conferința de presă, Cristiano a venit la biroul meu de la etajul 1 și a avut aceeași atitudine. A început să țipe, să vorbească în italiană, i-am spus că în cazul ăsta eu nu mai pot să merg mai departe. Probabil că sub presiune are o formă de refulare, să se descarce”, a mai adăugat Valeriu Argăseală, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele obținute de Cristiano Bergodi, pe banca „roș-albaștrilor”

Cu Bergodi pe bancă, la începutul sezonului 2009/2010, FCSB intra în Grupele UEFA Europa League. Atunci, echipa „roș-albastră” a trecut în turul 2 preliminar de Ujpest (4-1 la general), de Motherwell (6-1 la general) și de St. Patrick’s (5-1 la general).

Ultimul meci al lui Bergodi pe banca echipei a fost chiar prima partidă din grupele Europa League. Atunci, FCSB remiza pe teren propriu cu cei de la Sheriff Tiraspol, cu scorul de 0-0.

În Liga 1, „roș-albaștrii” conduși de Cristiano Bergodi au obținut 3 victorii (cu Ceahlăul, Oțelul și Gaz Metan Mediaș), un rezultat de egalitate (cu CFR Cluj) și două înfrângeri (cu Unirea Urziceni și cu Dinamo).

După aventura de la echipa lui Gigi Becali, Cristiano Bergodi a ales să plece în Italia, acolo unde, din 2009 până în 2015 le-a pregătit pe Modena, Pescara și Brescia. A revenit în România în anul 2015, la Rapid, iar după o altă aventură la Modena s-a întors din nou în țara noastră, unde activează și în prezent.

În cariera sa de antrenor, Cristiano Bergodi le-a pregătit pe: Lecce (din postura de secund), FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, Modena, Pescara, Brescia, Rapid, ASA Tg.Mureș, Voluntari, Universitatea Craiova și Sepsi OSK. În prezent, a revenit în Giulești și conduce echipa de sub Podul Grant.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și