Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo: „Clubul are nevoie de foarte mulţi bani”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 noiembrie 2022, 11:00

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo: „Clubul are nevoie de foarte mulţi bani

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo. Patronul Botoşaniului ar face un pas spre Capitală în situaţia în care clubul din Ştefan cel Mare nu ar avea datorii mai mari de un milion de euro. „Acum, îţi trebuie 10 milioane de euro pentru a prelua Dinamo”, a dezvăluit omul de afaceri în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu mi-am consumat mult timp şi energie pe fotbal. Am învăţat foarte multe lucruri. Dacă facem un calcul de a fi eficient ca acţionar şi banii pe care îi cheltuim să fie eficienţi, e clar că cea mai bună soluţie ar fi astăzi pentru un om ca mine să investească într-un club din Bucureşti. Şi cel mai important din Bucureşti ar fi Dinamo.

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo

Problema la acest club Dinamo, pe care l-am apreciat toată viaţa mea, mai puţin în ultimii cinci ani, are nevoie de foarte mulţi bani ca să ajungă pe zero. Să iei un club precum Dinamo, ar trebui să aduci cam 10 milioane de euro. Apoi, trebuie să investeşti ani de zile pentru a ajunge pe linia de plutire. Dacă ar fi un club Dinamo acum pe care cu două milioane să îl aduci pe zero, aş putea face un lucru extraordinar.

Ar fi tentant pentru multă lume, dar trebuie analizată situaţia suporterilor. Dinamo este un club valoros prin brandul care aduce suporterii, pentru acei milioane de suporteri. 100% vine cineva la Dinamo, dacă ar fi în Liga 1 cu datorii de un milion de euro. Chiar şi în Liga 2, cu şanse de promovare. La Liga 1, ai alt plan de afaceri. La mine lucrurile sunt cam închise când vine vorba de Botoşani. Cumva şi-a atins limitele, e în Liga 1, în play-off. Să faci mai mult, îţi trebuie o infuzie de capital şi e greu să faci asta dacă nu ai în spate 20.000 de fani. Ei te obligă şi te împing pentru a face mai mult”, a spus Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE.

Cum a redresat-o Ovidiu Burcă pe Dinamo. „Câinii” visează la promovare

Ovidiu Burcă visează să promoveze alături de Dinamo! Antrenorul „câinilor” a declarat că deşi începutul sezonului a fost unul extrem de dificil, a reuşit să redreseze echipa pe parcurs, iar roş-albii au acum şanse de a se califica în play-off-ul Ligii a 2-a.

Reclamă

Ovidiu Burcă a dezvăluit că dezamăgirea retrogradării din sezonul a fost depăşită cu greu de „câini”, însă acum echipa se concentrează pe obiectivul acestei stagiuni, şi anume promovarea.

Totodată, antrenorul a declarat că deşi a venit într-un moment dificil, a reuşit să-i redreseze pe parcurs pe „câini”, iar acum se luptă cu şanse reale pentru calificarea în play-off.

„Suntem mai aşezati fata de cum ai început lucrurile. Lucrurile au fost mai complicate la început, depresia asta generală în care am găsit clubului. A lăsat multe răni, uşor uşor se cicatrizează lucrurile. Există viaţă şi după retrogradarea asta. Dracu nu e aşa negru.

Reclamă 4 / 0/3

Poate că asta e un moment de regenerare a clubului, lucrurile nu au fost făcut foarte profesional. Am reintrodus un climat de performantă, sănătos, în care jucătorii sa se poată concentra. Am încercat sa izolez echipa de ce era din exterior, suporteri, mass media. Am venit după o vara în care orice şoc şi groază era la Dinamo…

Avem un lot performant pentru liga a doua, eu aşa cred, le-am ridicat nivelul din punct de vedere fizic. Cred că pana la urmă relaţia interumană între noi este din ce în ce mai bună. E foarte importantă! În acest moment avem toate condiţiile pentru a face performanţă. Am zis mereu că ne dorim o echipă care să vină tot mai aproape de play off.

Suntem la 4 puncte de play off cu o speranţă foarte mare că putem realiza imposibilul: să ne calificăm în play off. Eu sunt optimist pentru că văd progresul echipei din ultimele etape”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și