Închide meniul

Cum a redresat-o Ovidiu Burcă pe Dinamo. „Câinii” visează la promovare: „Există viaţă şi după retrogradare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 noiembrie 2022, 22:38

Cum a redresat-o Ovidiu Burcă pe Dinamo. „Câinii visează la promovare: „Există viaţă şi după retrogradare

Ovidiu Burcă visează să promoveze alături de Dinamo

Ovidiu Burcă, după un meci al lui Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă visează să promoveze alături de Dinamo! Antrenorul „câinilor” a declarat că deşi începutul sezonului a fost unul extrem de dificil, a reuşit să redreseze echipa pe parcurs, iar roş-albii au acum şanse de a se califica în play-off-ul Ligii a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o formă bună, fiind neînvinşi de şapte runde în Liga a 2-a. „Câinii” se află pe locul opt în liga secundă, cu 21 de puncte, acumulate după 14 etape.

Cum a redresat-o Ovidiu Burcă pe Dinamo

Ovidiud Burcă a dezvăluit că dezamăgirea retrogradării din sezonul a fost depăşită cu greu de „câini”, însă acum echipa se concentrează pe obiectivul acestei stagiuni, şi anume promovarea.

Totodată, antrenorul a declarat că deşi a venit într-un moment dificil, a reuşit să-i redreseze pe parcurs pe „câini”, iar acum se luptă cu şanse reale pentru calificarea în play-off.

„Suntem mai aşezati fata de cum ai început lucrurile. Lucrurile au fost mai complicate la început, depresia asta generală în care am găsit clubului. A lăsat multe răni, uşor uşor se cicatrizează lucrurile. Există viaţă şi după retrogradarea asta. Dracu nu e aşa negru.

Reclamă

Poate că asta e un moment de regenerare a clubului, lucrurile nu au fost făcut foarte profesional. Am reintrodus un climat de performantă, sănătos, în care jucătorii sa se poată concentra. Am încercat sa izolez echipa de ce era din exterior, suporteri, mass media. Am venit după o vara în care orice şoc şi groază era la Dinamo…

Avem un lot performant pentru liga a doua, eu aşa cred, le-am ridicat nivelul din punct de vedere fizic. Cred că pana la urmă relaţia interumană între noi este din ce în ce mai bună. E foarte importantă! În acest moment avem toate condiţiile pentru a face performanţă. Am zis mereu că ne dorim o echipă care să vină tot mai aproape de play off.

Suntem la 4 puncte de play off cu o speranţă foarte mare că putem realiza imposibilul: să ne calificăm în play off. Eu sunt optimist pentru că văd progresul echipei din ultimele etape”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

„Ziua dreptăţii!”. Fanii din DDB anunţă că au câştigat „războiul” cu Nicolae Badea şi Dorin Şerdean

Fanii din DDB exultă după ultima decizie a instanţei! Ultraşii lui Dinamo au transmis că au câştigat „războiul” cu Nicolae Badea şi Dorin Şerdean. Tribunalul Bucureşti a respins contestanţiile formulate de ACSFC Dinamo şi Dorin Şerdean.

ZIUA DREPTĂȚII. Instanța a respins contestațiile formulate de cuplul Badea-Șerdean! Aceștia cereau ca sumele prin care suporterii au ținut Dinamo în viață în ultimii ani, să nu fie recunoscute drept creanțe, în noul plan de reorganizare.

Dincolo de victoria obținută de suporteri, alături de administratorul judiciar, RTZ&Partners, mai există un mare câștig al acestor demersuri: TOATĂ LUMEA ȘTIE ACUM CINE SUNT CEI CARE AU DORIT FALIMENTUL LUI DINAMO!

Practic, avem de-a face cu două entități distincte: prima, cea a suporterilor, ProgramDDB, care a urmărit salvarea clubului și cea de-a doua, care a urmărit îngroparea clubului, pentru a face loc unui alt club, cu același nume, culori, emblemă, dar fără suporteri. De fapt, aici era toată șmecheria: FC Dinamo 1948 trebuia să ajungă în faliment, pentru ca suporterii să migreze către cealaltă echipă, care n-are NICIUN TRECUT și NICIUN VIITOR.

Aceste victorii în instanță, nu doar că ne conduc către salvarea clubului, dar au și rolul de a înlătura ceața și de a arăta cu claritate cine sunt cei care au plănuit și urmărit distrugerea lui Dinamo„, au transmis fanii din DDB pe reţelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și