Închide meniul

Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani: „Suntem în fundul gropii. Corabia mea se scufundă”

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2024, 12:44

Reclamă
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani: „Suntem în fundul gropii. Corabia mea se scufundă

Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani

Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani - Hepta

Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani. Moldovenii au revenit pe ultimul loc în Liga 1, după patru meciuri fără victorie, în care au adunat două puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani are trei victorii în cele 28 de meciuri disputate în sezonul regular. Ultima victorie a venit în derby-ul cu Poli Iaşi, 2-1, cu o lună în urmă.

Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani

„Suntem în fundul gropii, greu de emis multe pretenții în momentul ăsta. Chiar dacă am ratat un penalty, fotbalul e pe goluri. Am avut și neșansă. Îmi pare sincer rău, dar corabia mea se scufundă de la un meci la altul.

Parcă se adună doar la mine, la omul sărac, nici boii nu-i mai trag. Asta e! Sunt un pic trist acum, n-am niciun argument să mă simt în formă. Meciul dă speranțe că putem juca, dar trebuie să dăm gol. Parcă mi se pare prea nedrept să iau două goluri așa”, a spus Iftime, citat de sport.ro.

FC Botoşani – Sepsi 1-2, în etapa a 28-a

FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci „nebun”, disputat în etapa a 28-a Ligii 1. Gazdele au rămas la 5 puncte în spatele locului 15, ocupat de Dinamo.

Reclamă
Reclamă 4

Au marcat Păun ’24 şi Debeljuh ’31 pentru Sepsi, respectiv Lopez ’78 pentru FC Botoşani. Gazdele au ratat un penalty în minutul 65, prin Florescu. În minutul 90+8, de la Sepsi a fost eliminat Dumitrescu.

Eduard Florescu, criză de nervi după ce a fost schimbat

Eduard Florescu a avut o criză de nervi după ce a fost schimbat. El a părăsit terenul în minutul 76, fiind înlocuit cu Alin Şeroni.

Eduard Florescu a ratat un penalty în minutul 65 al partidei. Chiar dacă Bogdan Andone a încercat să îl încurajeze după ce l-a înlocuit, Eduard Florescu a fost de nestăpânit.

Reclamă

După ce a dat mâna cu antrenorul Bogdan Andone, Florescu a început să înjure şi a lovit cu pumnul geamul de plexiglas de la banca de rezerve.

Florescu este cel mai prolific jucător al lui FC Botoşani în acest sezon, dar astăzi a prins o zi teribil de slabă. El s-a „răzbunat” pe banca de rezerve în urma evoluţiei foarte slabe de astăzi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și