Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime a infirmat transferul lui Paulo Vinicius la Botoșani. ”Noi nu suntem Casa de Pensii Europeană”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 august 2022, 11:42

Valeriu Iftime a infirmat transferul lui Paulo Vinicius la Botoșani. ”Noi nu suntem Casa de Pensii Europeană”

Valeriu Iftime a infirmat transferul lui Paulo Vinicius la Botoșani

Paulo Vinicius, în tricoul FCSB / Hepta

Valeriu Iftime a infirmat transferul lui Paulo Vinicius la Botoșani. Mai mult, patronul moldovenilor s-a amuzat teribil pe seama variantei de a aduce un fundaș de 38 de ani, când îl are deja în defensivă pe Alin Șeroni (35 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spațiul public apăruse informația că Vinicius s-ar fi înțeles cu Botoșani, astfel că drumul lui Kevin Boli către FCSB ar fi fost liber. Iftime infirmă însă informațiile.

Valeriu Iftime a infirmat transferul lui Paulo Vinicius la Botoșani

„Ce Vinicius, domne? Nu știu. Așa ca o glumă, noi nu suntem Casa de Pensii Europeană. Nu-i adevărat, nu știu. Pe Vinicius de la Real Madrid l-aș lua. Nu, n-are nicio treabă Vinicius. Eu am îl am pe Vinicius al meu, pe Șeroni”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Paulo Vinicius a mai trecut în Liga 1 pe la CFR Cluj și FCSB. În tricoul campioanei României, brazilianul a adunat 139 de apariții, în perioada 2017-2021. Ulterior, fundașul de 38 de ani a îmbrăcat și tricoul FCSB-ului, în sezonul precedent, bifând 25 de meciuri.

Paulo Vinicius, de 4 ori campion cu CFR Cluj

Paulo Vinicius a cucerit 4 titluri de campion al României alături de CFR Cluj, precum și două Supercupe.

Reclamă

Anapolis, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga, Operario, Boavista și Apollon Limassol sunt celelalte formații pentru care a mai evoluat brazilianul de-a lungul carierei.

Cotat la 500.000 de euro de transfermarkt.com, Vinicius s-a aflat în negocieri și cu Petrolul Ploiești, promovată în Liga 1 la finalul stagiunii precedente.

Gigi Becali îl vrea pe Kevin Boli

Valeriu Iftime continuă să facă furori pe piața transferurilor din România, atât când vine vorba de achiziții, cât și de vânzări de jucători. Patronul lui FC Botoșani este pe cale să mai vândă un jucător la FCSB. Gigi Becali se află pe urmele lui Kevin Boli, fundașul adus în această vară la formația moldoveană.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj l-ar vrea şi ea pe Kevin Boli, iar pretul setat de Valeriu Iftime ar fi de 400.000 de euro. Gigi ar fi oferit doar 100.000 de euro, dar acum e convins să insiste: „Nu ştiu nimic. Acum o să văd”, a spus Gigi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Paulo Vinicius e cotat la 500.000 de euro
  • Fundașul are 38 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și