Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera

Bogdan Stănescu Publicat: 24 aprilie 2024, 15:09

Reclamă
Valeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera

Valeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo

Valeriu Iftime şi Gigi Becali / colaj Hepta

Valeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Patronul moldovenilor a dezvăluit ce i-a transmis Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a felicitat pe Iftime pentru victoria foarte importantă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Moldovenii au marcat golul victoriei în minutul 90+1, prin Mailat.

Valeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera

Nu am vorbit de niciun jucător, doar m-a felicitat după meci”, a spus Valeriu Iftime despre Gigi Becali.

Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB după victoria cu Dinamo. Patronul moldovenilor e foarte încântat de un fotbalist, pe care i-l recomandă lui Gigi Becali.

Gigi Becali a transferat în trecut mai mulţi jucători de la echipa lui Valeriu Iftime. Printre aceştia Malcom Edjouma, care e împrumutat de FCSB la Bari, şi Joyskim Dawa, care ieşise în ultima perioadă din primul 11, dar se va întoarce ca titular după accidentarea lui Chiricheş.

Reclamă

E prea mare bucuria. Un meci de șase puncte cu contracandidata mea! E extraordinar că am dat gol în ultimul minut. A apărut acest miracol de copil. Se numește Mailat. A dat golul când a trebuit. Un gol perfect. Jucăm la maximă intensitate! O adrenalină incredibilă.

Dacă Bogdan Andone care e un monument de calm a ajuns să se enerveze. Vă dați seama. Fotbalul e foarte frumos la Botoșani în perioada asta și sper să ieșim din zona asta. Să scăpăm de retrogradare. Totul e la mâna noastră.

Mailat e acolo! Are gol în fiecare meci. Scuze, gata! Acum nu mai pot vorbi de dat, de luat. El trebuie să joace. 30 de minute. Încă nu e Mailat ăla bun și valoros. Dar joacă. Avem nevoie de el. Mai sunt trei meciuri. Dacă luăm cinci puncte ar fi senzațional. Cu șase puncte suntem calificați fără baraj”, a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime îl vede pe Sebastian Mailat la FCSB după plecarea lui Florinel Coman în Qatar

Iftime i-a propus un nou jucător lui Gigi Becali. Patronul moldovenilor îl vede pe Mailat ca înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman atunci când vedeta FCSB-ului va pleca în Qatar.

Sebi Mailat a făcut un meci extraordinar, este extremă stânga. Acum nu are loc la FCSB, dar va avea dacă intră în formă. Anul trecut a avut 17, 18 goluri la Botoșani. Țin la el, îl apreciez foarte tare și pentru că este al nostru. A avut ofertă bună de plecat în vară, a dat 18 goluri în Liga 1 de la o echipă din subsolul clasamentului. Golurile lui ne-au salvat, este un jucător excepțional. Poate juca la FCSB oricând, are 26 de ani. Am fost vineri seară în cantonament și i-am zis: «Sebi mai joci și tu fotbal? / Dacă mă bagă Mister ați scăpat de griji»”, a declarat Valeriu Iftime.

Mailat a marcat în minutele de prelungire ale meciului FC Botoşani – Dinamo 2-1, aducându-le o victorie extrem de importantă moldovenilor. Botoşani a urcat pe loc de baraj în urma acestei victorii, în timp ce Dinamo a căzut pe locul 9 în play-out, poziţie din care se retrogradează direct în Liga a 2-a.

Sebastian Mailat e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 550.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și