Închide meniul

Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone

Bogdan Stănescu Publicat: 24 aprilie 2024, 8:51

Reclamă
Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol! Ce a spus despre „explozia lui Bogdan Andone

Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: "E un miracol"

Valeriu Iftime, înaintea unui meci / Hepta

Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB. Patronul moldovenilor e foarte încântat de un fotbalist, pe care i-l recomandă lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transferat în trecut mai mulţi jucători de la echipa lui Valeriu Iftime. Printre aceştia Malcom Edjouma, care e împrumutat de FCSB la Bari, şi Joyskim Dawa, care ieşise în ultima perioadă din primul 11, dar se va întoarce ca titular după accidentarea lui Chiricheş.

Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”

E prea mare bucuria. Un meci de șase puncte cu contracandidata mea! E extraordinar că am dat gol în ultimul minut. A apărut acest miracol de copil. Se numește Mailat. A dat golul când a trebuit. Un gol perfect. Jucăm la maximă intensitate! O adrenalină incredibilă.

Dacă Bogdan Andone care e un monument de calm a ajuns să se enerveze. Vă dați seama. Fotbalul e foarte frumos la Botoșani în perioada asta și sper să ieșim din zona asta. Să scăpăm de retrogradare. Totul e la mâna noastră.

Mailat e acolo! Are gol în fiecare meci. Scuze, gata! Acum nu mai pot vorbi de dat, de luat. El trebuie să joace. 30 de minute. Încă nu e Mailat ăla bun și valoros. Dar joacă. Avem nevoie de el. Mai sunt trei meciuri. Dacă luăm cinci puncte ar fi senzațional. Cu șase puncte suntem calificați fără baraj”, a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Reclamă

Valeriu Iftime îl vede pe Sebastian Mailat la FCSB după plecarea lui Florinel Coman în Qatar

Iftime i-a propus un nou jucător lui Gigi Becali. Patronul moldovenilor îl vede pe Mailat ca înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman atunci când vedeta FCSB-ului va pleca în Qatar.

Sebi Mailat a făcut un meci extraordinar, este extremă stânga. Acum nu are loc la FCSB, dar va avea dacă intră în formă. Anul trecut a avut 17, 18 goluri la Botoșani. Țin la el, îl apreciez foarte tare și pentru că este al nostru.A avut ofertă bună de plecat în vară, a dat 18 goluri în Liga 1 de la o echipă din subsolul clasamentului. Golurile lui ne-au salvat, este un jucător excepțional. Poate juca la FCSB oricând, are 26 de ani. Am fost vineri seară în cantonament și i-am zis: «Sebi mai joci și tu fotbal? / Dacă mă bagă Mister ați scăpat de griji»”, a declarat Valeriu Iftime.

Mailat a marcat în minutele de prelungire ale meciului FC Botoşani – Dinamo 2-1, aducându-le o victorie extrem de importantă moldovenilor. Botoşani a urcat pe loc de baraj în urma acestei victorii, în timp ce Dinamo a căzut pe locul 9 în play-out, poziţie din care se retrogradează direct în Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

Sebastian Mailat e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 550.000 de euro.

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final

Dinamo şi FCU Craiova sunt ultimele clasate în Liga 1! Echipa antrenată de Zeljko Kopic a fost învinsă cu 2-1 de către Botoşani, în timp ce FCU Craiova a făcut 0-0 astăzi cu Voluntari.

Dinamo e pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte, după 6 etape disputate. FCU Craiova e lanterna clasamentului, cu 19 puncte.

Mai sunt 3 etape de disputat în play-out. Dinamo mai are de jucat cu Voluntari acasă, cu U Cluj în deplasare şi cu UTA acasă.

FCU Craiova mai are de jucat cu U Cluj acasă, cu UTA în deplasare şi cu Hermannstadt acasă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și