Închide meniul

Valeriu Iftime, derapaj la adresa lui Horaţiu Feşnic după Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-0: „Nu are minte, e un arbitru ratat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2022, 23:43

Valeriu Iftime, derapaj la adresa lui Horaţiu Feşnic după Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-0: „Nu are minte, e un arbitru ratat!

Valeriu Iftime, derapaj la adresa lui Horaţiu Feşnic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime, derapaj la adresa lui Horaţiu Feşnic după Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-0. Patronul celor de la FC Botoşani a lansat un atac virulent după arbitrajul de la barajul pentru Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Marius Croitoru a acuzat arbitrajele de care a avut parte echipa sa, a venit rândul lui Valeriu Iftime să iasă la atac, iar ţinta a fost chiar Horaţiu Feşnic, cel care l-a eliminat pe Mihai Roman după un duel cu Paul Papp.

Valeriu Iftime, derapaj la adresa lui Horaţiu Feşnic după Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-0

„Pe joc nu sunt supărat, doar pe arbitraj. Ştiam că Feşnic o să greşească mult, parcă e făcut să fie slab. De ce i-a dat roşu lui Roman? Chiar nu înţeleg! Au mai fost cartonaşe galbene care ar fi trebuit date. Nu am fost cei mai buni, dar arbitrajul a influenţat foarte mult rezultatul, din păcate. Nu ştiu dacă Roman chiar îl loveşte pe Papp. Îl loveşte, înseamnă că şi Roman e cu mintea în patru colţuri. Nu am făcut cine ştie ce mare meci, dar sunt nişte greşeli de arbitraj care puteau să clarifice mult mai mult jocul. Am fost slabi în seara asta!

Eu cred că Feşnic e un arbitru foarte slab. Nu sunt primele greşeli pe care le face împotriva noastră. Chiar am avut meciuri cu el la centru când a greşit catastrofal în favoarea noastră. Când am văzut că ne arbitrează, am zis că ne execută. Nu ştiu dacă vrea sau nu vrea. Sau dacă atât poate. În orice caz, e un arbitraj care a viciat rezultatul, în opinia mea.

Pentru mine e o seară tristă, FC Botoşani se închide în zona asta de echipă mică şi provincială. Pe de altă parte, cu un arbitraj bun era altceva. Pentru mine era o finală, iar greşelile lui Feşnic sunt impardonabile. Am cuvinte mult mai grele pentru el! Putem scăpa parţial dacă avem VAR, dar trebuie să ai minte să arbitrezi un meci cu VAR. În orice caz, Feşnic nu are minte. E un arbitru ratat, văd că e împins în faţă de cineva care vrea să vadă cât poate greşi. Nu poate el greşi cât îl pot ei împinge să arbitreze. Feşnic e ratat pentru orice tip de fotbal, european sau naţional„, a spus Valeriu Iftime la Prima Sport.

Reclamă

Marius Croitoru, reacţie nervoasă după Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-0

Marius Croitoru a acuzat arbitrajul după Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-0. Antrenorul moldovenilor a avut un comentariu savuros şi când a fost întrebat despre viitorul său.

„Un meci pe contre, frumos, cu ocazii, un meci cu șanse de a participa într-o cupă europeană. Nu am putut să facem mai mult. Dacă aș fi avut un meci ca ăsta cu VAR, îl jucam la Botoșani. Deciziile au fost într-o singură direcție. Mi-ar fi greu să spun ceva acum.

Mi-a spus că l-a tras (n.r. eliminare Mihai Roman II). Vlădoiu face două faulturi și nu îI dă al doilea galben. În momentul acesta nu mă gândesc decât la a mă duce în vacanță. În cele mai negre vise ale mele nu mă gândeam că nu prind play-off-ul.
Eu nu ştiu în momentul acesta. O să discut cu domnul Valeriu Iftime. Cu 5 transferuri, putem avea un lot bun. Deja sunt 10-11 echipe care vor să intre în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul asta, mă gândesc doar la vacanță. Închid telefonul, o să discut doar cu domnul Valeriu Iftime.  Mă macină. Suntem prima echipă din România dezavantajată. Dacă aveam VAR-ul, eram în play-off, jucam barajul acasă. Se fac greșeli în favoarea echipelor mari””, a Marius Croitoru la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și