Închide meniul

Valeriu Iftime face praf transferul lui David Miculescu la FCSB: „Niciodată n-aș fi dat banii ăia!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 10:54

Valeriu Iftime face praf transferul lui David Miculescu la FCSB: „Niciodată n-aș fi dat banii ăia!

David Miculescu a marcat primul gol pentru FCSB

Gigi Becali, alături de David Miculescu / Antena Sport

Valeriu Iftime face praf transferul lui David Miculescu la FCSB. Patronul lui FC Botoşani este de părere că tânărul fotbalist nu a confirmat, iar suma plătită pentru acesta este mult prea mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi plăteşte clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro atacantului de 21 de ani. Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Valeriu Iftime face praf transferul lui David Miculescu la FCSB

”Din păcate, pe FCSB nu o văd o echipă care să ne facă să tremurăm ca în anii precedenți. Nu o să se poată omogeniza dacă ei caută transferuri acum și mâine au meci în Conference League.

Mie îmi place că domnul Becali pune pasiune, suflet și cheltuie foarte mulți bani. Dacă m-ați fi întrebat dacă aș da banii ăia pe Miculescu, niciodată. El nu a confirmat”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit digisport.ro.

David Miculescu, pus pe fapte mari după ce Gigi Becali l-a anunțat titular la debut

David Miculescu a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferința de presă susținută la Palatul lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor l-a comparat pe tânărul jucător cu Robert Lewandowski, iar Miculescu e pus pe fapte mari.

Reclamă

David Miculescu va fi titular în meciul cu Dunajska din turul trei preliminar din Conference League, programat peste doar două zile. Jucătorul venit de la UTA vrea să debuteze cu gol pentru vicecampioana României.

„Pentru mine înseamnă un transfer foarte important, am ajuns la Steaua, la o echipă de titlu. Am puține emoții, am ajuns la Steaua, m-a îmbărbătat domnul Becali, e totul bine. Comparația cu Lewandowski mă motivează. A avut încredere în mine să mă aducă aici. Prefer și mijlocaș dreapta și atacant. Joc unde este nevoie. Vreau să ajung și la naționala mare, dar o luăm pas cu pas.

Eu sunt foarte pregătit să debutez în meciul de Conference League, sper să înscriu, încă nu am apucat să vorbesc cu Dică. Cu Tavi Popescu mă înțeleg foarte bine, am jucat împreună când eram mici. Mă simt foarte motivat. Nimeni nu poate să-și permită acest transfer în România”, a spus David Miculescu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali îi plăteşte clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro atacantului de 21 de ani. Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu: „Începem cu David Miculescu, că e mai important!”

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB, la Palat. Latifundiarul din Pipera le-a spus reporterilor prezenți la conferința de presă că îl va prezenta prima oară pe David Miculescu, deoarece „este mai important, mai lovitură”.

Bogdan Rusu și David Miculescu au sosit în cursul zilei de luni la Palatul lui Gigi Becali pentru a fi prezentați oficial la FCSB, conform tradiției. În începutul conferinței, Becali a făcut o comparație uluitoare între cei doi nou-veniți, spunând despre David Miculescu că e mai important decât Bogdan Rusu.

Apoi, finanțatorul „roș-albaștrilor” a explicat cum a ajuns să achite clauza de reziliere de 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Miculescu de la UTA Arad.

„Începem cu David, e mai important, e mai lovitură. Știți toată istoria, l-am vrut dinainte, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu. Semnează acum cu FCSB, am avut niște runde de negocieri. Am spus că nu mai vreau să dau bani, dar m-au impresionat 25.000 de oameni la meciul cu Saburtalo, s-a legat și cu transferul lui Tănase. Le-am dat 700.000, 900.000, 1.2 milion și nu au vrut (n.r. – celor de la UTA Arad). Am luat legătura cu părinții lui, am plătit clauza, 1.700.000 de euro. El are cinci sezoane. David are o clauză de 50 de milioane reziliere.

Eu nu prea mă uit la meciuri, la UTA mă uitam pentru el. Sunt cu ochii pe bani, să stau cu oechii pe ce e mai tânăr și mai bun. M-a sunat MM și mi-a zis: ‘Al tău a câștigat meciul cu Petrolul’. A fost situația care a fost, a venit, mâine joacă titular.

Păi băa, am așteptări. Eu îl știu pe el. Așteptările sunt în viitorul apropiat. L-am luat să-l vând peste doi ani. E băiat cuminte, e liniștit, n-are alte vicii, asta e important.”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și