Închide meniul

Valeriu Iftime i-a propus un jucător lui Gigi Becali, în direct la TV: „Pleacă cu milioane de euro!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iunie 2022, 11:46

Valeriu Iftime i-a propus un jucător lui Gigi Becali, în direct la TV: „Pleacă cu milioane de euro!

Gigi Becali, sfătuit de Valeriu Iftime să îl ia pe Joyskim Dawa

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Valeriu Iftime i-a propus un jucător lui Gigi Becali. Este vorba de Joyskim Dawa, fundaşul celor de la FC Botoşani. Iftime crede că Becali ar da lovitura cu fundaşul de 26 de ani dacă l-ar aduce la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime i l-a propus pe Joyskim Dawa lui Gigi Becali. Patronul de la Botoşani a vorbit şi despre situaţia lui Şeroni, cel care s-a autopropus la FCSB.

Valeriu Iftime i-a propus un jucător lui Gigi Becali

Șeroni este indispensabil. Rămâne, e un caracter special, n-am crezut până nu l-am cunoscut. Are multe calități, el poate interveni oricând de pe banca de rezerve, îmi place ca om, asta nu înseamnă că-i place să lustruiască banca.

Îmi place de el ca om, este un foarte bun om de grup. Nu cred că-l ia domnul Becali. Domnul Becali, dacă vrea să audă televizorul, să fie foarte atent la Dawa! Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total.

El mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții, din Bulgaria, și acolo știți cine, din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”, a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

Reclamă

Şi Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Joyskim Dawa

Ilie Dumitrescu a anunţat, în direct, că i-a găsit fundaş central lui Gigi Becali. Fostul component al Generaţiei de Aur i-a transmis patronului de la FCSB să se grăbească pentru a-l transfera pe Joyskim Dawa.

Dumitrescu l-a ridicat în slăvi pe internaţionalul camerunez de 26 de ani după meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani, scor 2-0, care i-a asigurat echipei lui Laurenţiu Reghecampf biletele pentru preliminariile Conference League.

Chiar dacă moldovenii au pierdut, fostul atacant al naţionalei României s-a declarat fascinat de evoluţia lui Dawa. E convins că apărătorul central ar putea face faţă la FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Eu le dau un sfat tuturor celor care caută un fundaș central, acest Dawa. Nu știu cât costă, dar să se uite la el.

Ar fi bun la orice echipă de top, aici includ și Craiova, și FCSB. Chiar și Petrescu l-a remarcat”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Gigi Becali l-a dorit şi în trecut pe Dawa, dar nu a fost mulţumit de preţul pe care l-a cerut Valeriu Iftime. În iarnă a încercat să îl aducă „la pachet” cu Malcom Edjouma, dar a încetat negocierile când a aflat cât îl costă o astfel de mutare.

Am vorbit cu el (n.r. – cu Valeriu Iftime). I-am zis că îi dau 200.000 de euro pe Dawa și el a cerut 800.000 de euro. Bine, mă, i-am zis că îi dau decât 200.000 de euro. Eu am zis că-i dau 800.000 de euro pe Edjouma, nu pe Dawa. Acolo trebuia să ceară el 800.000 de euro. L-am plimbat puțin, i-am zis de Dawa.

Așa am făcut și cu un jucător. Eu îl dădeam cu 5 milioane de euro, ei au dat 8 milioane de euro, iar eu am mai cerut și 2 milioane de euro bonusuri. Asta e. Să ne ierte Dumnezeu că suntem oameni. Ne mai distrăm și noi„, a spus atunci patronul lui FCSB.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și