Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime, înainte de trei meciuri într-o lună contra lui Gigi Becali: „Eu ţin cu FCSB. Când era Moruţan, eram înnebunit după FCSB”

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 8:54

Valeriu Iftime, înainte de trei meciuri într-o lună contra lui Gigi Becali: „Eu ţin cu FCSB. Când era Moruţan, eram înnebunit după FCSB

Valeriu Iftime, înainte de trei meciuri într-o lună contra lui Gigi Becali

Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE

  • Botoşani şi FCSB se întâlnesc de trei ori în decembrie
  • Valeriu Iftime o susţine pe FCSB în lupta pentru titlu

Valeriu Iftime face o declaraţie şocantă înainte de trei meciuri pe care le va disputa într-o lună contra lui Gigi Becali. Finanţatorul Botoşaniului susţine că ţine cu FCSB în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Botoşani se întâlnesc de două ori în Liga 1 şi o dată în Cupa României. Va fi nebunie în Moldova dacă echipa lui Iftime le va câştiga pe toate trei, susţine patronul Botoşianului.

Valeriu Iftime, înainte de trei meciuri într-o lună contra lui Gigi Becali

„Are şanse Hagi (n.r. – în lupta la titlu), dar în faţa Clujului e greu. E greu să le ia cineva trofeele clujeninor. FCSB, din păcate ani de zile ne-a tot… eu ţineam mereu cu FCSB să ia campionatul, dar la fiecare sfârşit de sezon aveau o bâlbă d-aia, ba îi bătea unu la Iaşi, dădea un gol de la 300 de metri, ba pica Miron şi dădea gol Voluntariul.

Reclamă

(n.r. – Sezonul ăsta nu mai ţineţi cu FCSB, nu?) De ce? Eu nu ţin cu FCSB când joacă cu Botoşani, înseamnă că aş fi nebun. Dar am acolo jucători, care au fost la noi. Când era Moruţan, eram înnebunit după FCSB. După ce a plecat, dragostea a mai dispărut”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo. Patronul Botoşaniului ar face un pas spre Capitală în situaţia în care clubul din Ştefan cel Mare nu ar avea datorii mai mari de un milion de euro. „Acum, îţi trebuie 10 milioane de euro pentru a prelua Dinamo”, a dezvăluit omul de afaceri în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

„Eu mi-am consumat mult timp şi energie pe fotbal. Am învăţat foarte multe lucruri. Dacă facem un calcul de a fi eficient ca acţionar şi banii pe care îi cheltuim să fie eficienţi, e clar că cea mai bună soluţie ar fi astăzi pentru un om ca mine să investească într-un club din Bucureşti. Şi cel mai important din Bucureşti ar fi Dinamo.

Problema la acest club Dinamo, pe care l-am apreciat toată viaţa mea, mai puţin în ultimii cinci ani, are nevoie de foarte mulţi bani ca să ajungă pe zero. Să iei un club precum Dinamo, ar trebui să aduci cam 10 milioane de euro. Apoi, trebuie să investeşti ani de zile pentru a ajunge pe linia de plutire. Dacă ar fi un club Dinamo acum pe care cu două milioane să îl aduci pe zero, aş putea face un lucru extraordinar.

Ar fi tentant pentru multă lume, dar trebuie analizată situaţia suporterilor. Dinamo este un club valoros prin brandul care aduce suporterii, pentru acei milioane de suporteri. 100% vine cineva la Dinamo, dacă ar fi în Liga 1 cu datorii de un milion de euro. Chiar şi în Liga 2, cu şanse de promovare. La Liga 1, ai alt plan de afaceri. La mine lucrurile sunt cam închise când vine vorba de Botoşani. Cumva şi-a atins limitele, e în Liga 1, în play-off. Să faci mai mult, îţi trebuie o infuzie de capital şi e greu să faci asta dacă nu ai în spate 20.000 de fani. Ei te obligă şi te împing pentru a face mai mult”, a spus Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”