Închide meniul

Valeriu Iftime l-a pus în gardă pe Mihai Teja. De ce depinde soarta antrenorului de la Botoşani: „Doar rezultatele îl ţin în viaţă”

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2022, 17:05

Valeriu Iftime l-a pus în gardă pe Mihai Teja. De ce depinde soarta antrenorului de la Botoşani: „Doar rezultatele îl ţin în viaţă

Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani, după înfrângerea cu FCSB

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani- Hepta

  • Valeriu Iftime l-a pus în gardă pe Mihai Teja
  • Antrenorul o poate părăsi pe Botoşani

Valeriu Iftime l-a pus în gardă pe Mihai Teja, înainte de Botoşani – U Cluj. Patronul echipei din Moldova a dezvăluit că partida de luni este crucială pentru viitorul antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani a ajuns pe locul 12 în Liga 1, după ce a înregistrat 4 eşecuri în ultimele cinci runde. În ultima etapă, trupa lui Mihai Teja a suferit una dintre cele mai mari înfrângeri din istorie, 0-7 în faţa celor de la Sepsi.

Valeriu Iftime l-a pus în gardă pe Mihai Teja. De ce depinde soarta antrenorului de la Botoşani

Valeriu Iftime a analizat posibilitatea de a-l înlocui pe Mihai Teja, după rezultatul dezastruos înregistrat în faţa celor de la Sepsi. Patronul de la Botoşani a decis să continue alături de fostul antrenor de la FCSB, însă îi cere o victorie clară în următoarea partidă de campionat, cu U Cluj.

Reclamă

„Vă spun sincer că după înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine și am preferat să stau un pic mai retras. Am și analizat bine, am vorbit cu Mihai, iar dacă era să decid să nu mai merg pe mâna lui, atunci o decideam chiar din noaptea aceea.

Însă, eu am mare încredere în Teja, iar eu sper că el le va da peste nas tuturor care îmi tot transmit că Mihai Teja este un antrenor doar de primele 7 etape. Unii tot spun despre el că așa a făcut mai pe la toate echipele.

Reclamă

Începe bine, dar apoi lucrurile nu mai merg cum trebuie. Și el este supărat după acest parcurs al nostru din ultimul timp, mai ales după înfrângerea asta umilitoare, însă eu am în continuare încredere în el.

Totuși, este evident că dacă va mai pierde, atunci trebuie să decidem într-un fel. Antrenorii sunt conștenți că doar rezultatele îi țin în viață, iar meciul ăsta cu U Cluj trebuie să îl câștigăm”, a declarat Valeriu Iftime, pentru prosport.ro.

Valeriu Iftime, declaraţie controversată după Sepsi – Botoşani 7-0

Valeriu Iftime a oferit o declaraţie controversată, după ce Botoşani a fost învinsă uluitor de Sepsi, cu scorul de 7-0. Patronul moldovenilor este de părere că Mihai Teja nu este dur cu jucătorii săi, fapt pe care-l consideră necesar.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime este dezamăgit de jocul prestat de jucătorii săi, după patru înfrângeri consecutive. Patronul moldovenilor a declarat că se gândeşte să-l înlocuiască pe Mihai Teja, reproşându-i acestuia că este prea „educat”, iar jucătorii nu mai sunt în stare de „alertă în permanenţă”.

„Am vorbit puțin cu antrenorul după meci. Vom vedea luni în ce măsură are vreun plan serios de a continua și care să fie aprobat. Eu sunt acum într-o stare de alertă. Nu-i vorba că am pierdut patru meciuri, e vorba de jocul echipei.

Echipa nu poate nimic. Sper să găsim soluția cea bună. Nu pot schimba 20 de jucători. Pot schimba trei jucători și un antrenor. E mai simplu. N-am inventat eu teoria asta în fotbal.

În primele etape eram zmei, iar sâmbătă îmi era rușine. Ceva s-a întâmplat. Eu nu știu că ar fi un război în vestiar. Mihai nici nu poate fi bănuit că e un tip agresiv. E foarte educat, nu-i conflictual, are o relație extraordinară cu jucătorii. Poate tocmai asta a generat prea multă moleșală, decât război.

Trebuie alertă în permanență. Altfel nu merge. Jucătorii mei, din păcate, n-au înțeles asta. La Botoșani nu merge cu foarte mult bun-simț, cu respect, cu domnul jucător. Aici trebuie să-i dai câte un capac din când în când, să-i înjuri când greșesc. Am funcționat foarte mult așa, iar acum când am intrat în civilizația europeană, pare că nu mai suntem noi„, a declarat Valeriu Iftime, conform gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi
Liga 1 • 9 mart., 7:53
Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi! Scandal uriaş: „Ruşinea fotbalului românesc. Cum vă permiteţi?”
Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff
Liga 1 • 8 mart., 23:09
Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Îmi reproșez foarte multe! O perioadă grea”