Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime le plânge de milă antrenorilor de la FCSB: „Cu Gigi Becali e complicat! La un moment dat o încurci”. Ce a spus despre demisia lui Toni Petrea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2022, 12:10

Valeriu Iftime le plânge de milă antrenorilor de la FCSB: „Cu Gigi Becali e complicat! La un moment dat o încurci. Ce a spus despre demisia lui Toni Petrea

Valeriu Iftime le plânge de milă antrenorilor de la FCSB

Toni Petrea a demisionat de la FCSB / Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Valeriu Iftime a avut o primă reacţie după ce a aflat că Toni Petrea şi-a dat demisia. Patronul lui FC Botoşani le plânge de milă antrenorilor de la FCSB, care au probleme în a-şi arăta valoarea pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime e convins că oricărui tehnician îi este dificil să lucreze cu Gigi Becali. „Când e euforic îţi dă voie, când e supărat îţi ia toate drepturile”, a precizat cel care este bun prieten cu latifundiarul din Pipera.

Valeriu Iftime le plânge de milă antrenorilor de la FCSB

Valeriu Iftime e de părerea că Toni Petrea are valoare, dar că i-a fost mult prea greu să reuşească la FCSB.

A plecat? Trebuie foarte multă dibăcie ca om şi ca antrenor ca să driblezi situaţia în aşa fel încât să ai şi funcţie de antrenor, dar şi toate pârghiile în posesia ta. Cu domnul Becali e complicat. Când e euforic îţi dă voie, când e supărat îţi ia toate drepturile.

Dacă nu ai ajutor din partea patronului, la un moment dat o încurci. Eu nu cred că Toni Petrea e un antrenor slab. În condiţiile de acolo, e greu să lucrezi. Nu prea a reuşit nimeni„, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

În locul lui Toni Petrea, favorit să devină antrenor la FCSB este Nicolae Dică. E chiar „omul” lui MM Stoica. Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Mă bucur că apar asemenea veşti, înseamnă că am făcut ceva cât am fost acolo. Cred că am avut rezultate bune. N-am vorbit cu absolut nimeni, nu s-a pus problema ca eu să merg la Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Nicolae Dică la FCSB

Toni Petrea nu a mai aşteptat returul cu georgienii, de pe Arena Naţională, şi a acceptat rezilierea contractului. Nicolae Dică este pe punctul de a se întoarce pe banca echipei din Berceni.

Reclamă 4 / 0/3

Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

FCSB are un start de sezon de coşmar. În campionat a remizat cu nou-promovata U Cluj şi a fost învinsă de Rapid, iar în Conference League a suferit un rezultat ruşinos cu Saburtalo, scor 0-1.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și