Închide meniul

Valeriu Iftime, replică fără precedent pentru Dan Şucu: „Obraznic în declaraţia asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iulie 2024, 21:30

Reclamă

Valeriu Iftime a avut o replică fără precedent pentru Dan Şucu. Cei doi au avut mai multe contre pe modul în care FC Botoşani s-a prezentat la meciurile cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime nu a rămas dator şi a pus pe seama nervilor insinuările făcute de Dan Şucu.

Valeriu Iftime, replică fără precedent pentru Dan Şucu

Nu aş vrea să mai revin la subiectul ăsta, e un tip echilibrat, ori era foarte nervos când a zis asta, faptul că noi am făcut bani de la FCSB e pentru că FCSB avea nevoie de anumiţi fotbalişti, la un moment dat au fost care nu au fost la nivelul, întradevăr, dar diferenţa între mine şi ce spune Şucu, oricum obraznic în declaraţia asta, eu m-am chinuit să bat FCSB-ul dar nu s-a putut. FCSB a dat mai mulţi bani Farului dacă e aşa”, a spus Valeriu Iftime la primasport.ro.

Ce a spus Dan Şucu despre relaţia dintre Valeriu Iftime şi Gigi Becali

În trecut, Dan Şucu nu s-a ferit să vorbească despre relaţia apropiată dintre Valeriu Iftime şi Gigi Becali şi a adus în discuţie „vasalitatea economică” a celor de la FC Botoşani.

Tot ce are legătură cu noul sistem competițional, cu play-off și play-out, curăță fotbalul de înțelegeri (n.r. – aranjamente), de posibilități de a anticipa rezultatele. Acum, în play-off, nu mai există vreun club care să fie, să spunem, vasal altui club. Vasal consider un club cum e Botoșaniul, club vasal economic clubului domnului Becali. Iar să fii vasal este groaznic! Din punctul meu de vedere, vasalitatea asta economică este de evitat.

Reclamă
Reclamă 4

Din punctul meu de vedere, domnul Gică Hagi nu este vasalul domnului Becali. Are niște ambiții personale ale clubului, care depășesc ideea de vasalitate. Nu cred că doar domnul Becali a cumpărat de la Gică Hagi, și noi am făcut-o„, spunea Dan Şucu în trecut, conform gsp.ro.

Recomandări

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene. FCSB, duel de foc cu Maccabi Tel Aviv

23:02

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League! Suma acordată de UEFA

22:40

Vlad Dragomir a înscris un gol de senzație pentru Pafos, în preliminariile Europa League! Românul a surprins pe toată lumea

22:25

Corvinul – Paksi 0-2. Echipa lui Florin Maxim a obţinut o calificare istorică în turul 2 preliminar al Europa League

22:09

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a semnat, la 17 ani, primul contract ca jucător profesionist cu Milan

21:12

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB și l-a atacat pe Gigi Becali! A auzit dezvăluirea patronului și a răbufnit: „Nu înțeleg!”

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și