Închide meniul

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid: „Îmi vine să mă rog de ei să ma lase! Vin cu două milioane de euro!”

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 21:04

Reclamă
Valeriu Iftime se autopropune la Rapid: „Îmi vine să mă rog de ei să ma lase! Vin cu două milioane de euro!

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid

Valeriu Iftime este patronul lui FC Botoșani / Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid, fiind fascinat de atmosfera şi de clubul din Giuleşti. Patronul de la Botoşani susţine că nu este lăsat să îşi îndeplinească obiectivele la formaţia sa, având de gând să construiască o arenă nouă în Moldova. În acest context, Iftime a declarat că ar fi dispus să investească la trupa lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime se declară nemulţumit de condiţiile în care Botoşani îşi dispută meciurile de pe teren propriu. Patronul moldovenilo susţine că a discutat cu primarul oraşului despre posibilitatea de a construi o nouă arenă, însă discuţiile nu au avut un rezultat.

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid

Valeriu Iftime a oferit declaraţii suprinzătoare, şi susţine că s-ar implica la o rivală din Liga 1. Rapid ste echipa care îl cucereşte pe patronul trupei din Moldova, motiv pentru care susţine că ar invest suma de 2 milioane de euro la trupa condusă de Dan Şucu.

Pe de altă parte, Iftime a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo, mărturisind că trupa din Ştefan cel Mare este „bogată” prin prisma suporterilor pe care îi are.

„I-am spus primarului de aici, care e un băiat minunat. Aş face stadion cu 8.000 de locuri, frumos, cochet. Aş da milioane de euro, dar măcar o fac pentru oamenii noştri din Botoşani. Oameni care cântă, frumuseţe, spectacol, dar aşa… E un stadion lăbârţat (n.r. – actuala arenă). Ăia de la peluză nu văd stadionul, dacă mai sunt şi la vârsta a doua… Aşa, mai bine e acasă ca să vezi meciul. Nimeni nu înţelege. Asta mă doare pe mine. Eu tot mai sper. Eu pot mâine să mă las. Mi-ar arăta obrazul vreo 10 pe stradă şi 15 mi-ar spune <<Eşti deştept că te-ai lăsat de prostia asta>>. Aş vrea enorm să văd stadionul nou la Botoşani.

Reclamă

S-ar produce iubirea asta, rumoare, cum e la Rapid. E senzaţional acolo! Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid <<Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici>>. Pe cuvântul meu. Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid. Contribui cu ceva la frumuseţea aia şi cu două milioane face ceva Rapidul în plus, ceva incredibil. Pe Dan Şucu nu-l cunosc, am zis o ipoteză acum.

Mă gândesc la Dinamo, o echipă care are vlagă, are spectatori. La fotbal marea avere a fotbalului sunt spectatorii”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sptfm.ro.

Valeriu Iftime a dezvăluit bugetul de la FC Botoșani: “Foarte mare!”

Valeriu Iftime a dezvăluit bugetul de la FC Botoșani. Patronul moldovenilor a dat din casă și a vorbit public despre situația financiară a clubului său. Mai mult, Iftime a precizat că i s-ar părea normal ca orice echipă din Liga 1 să beneficieze de suma respectivă în fiecare sezon. Declarația lui Valeriu Iftime a venit la două săptămâni după ce Gică Hagi a precizat că bugetul brut de la Farul Constanța este de două milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Iftime nu s-a ascuns și a dezvăluit ce sumă a investit în actualul sezon din Liga 1. Patronul lui FC Botoșani spune că bugetul clubului este de aproximativ 5.5 milioane de euro.

“5,5 milioane de euro este bugetul. Foarte mare. Dacă cineva în România îmi spune că are mai puțin de 5 milioane, eu nu îl cred. Înseamnă că nu e în regulă matematica lui. Nu există.

Eu vă rog să încercați să faceți o verificare, că nu e mare lucru, și cred că cele mai mici salarii se apropie de 3.000, 4.000, 5.000 până în 7.000 de euro.

Nu există în România cluburi care să aibă asemenea salarii. N-ai cum! Una peste alta, bine aici vine academia care costă cam 600.000 de euro pe an.

(n.r. – Veți cheltui mai mult?) Nu știu, depinde ce putem vinde că pentru buget de 5 milioane trebuie să scoatem ceva. Ai 2 milioane din drepturi TV, mai faci maxim 1 milion din bilete, publicitate, 3. Îți mai trebuie încă 2,5 milioane de euro. Simplu”, a declarat Valeriu Iftime, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și