Închide meniul

Valeriu Iftime, vehement după înfrângerea cu FCSB: „Gigi Becali trebuie să-mi mulţumească! Mi se pare jenant!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 23:52

Reclamă
Valeriu Iftime, vehement după înfrângerea cu FCSB: „Gigi Becali trebuie să-mi mulţumească! Mi se pare jenant!

Valeriu Iftime, vehement după înfrângerea cu FCSB

Colaj Gigi Becali și Valeriu Iftime / Hepta

Valeriu Iftime a avut un discurs vehement după înfrângerea cu FCSB, scor 2-3. Patronul celor de la FC Botoşani a spus că Gigi Becali trebuie să îi mulţumească pentru victorie pentru că FCSB a fost ajutată de naivitatea echipei sale să câştige meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Valeriu Iftime a atacat şi arbitrajul lui Cătălin Buşi, despre care a spus că a dat foarte multe cartonaşe galbene jucătorilor de la Botoşani după ce l-a eliminat pe Nana Antwi.

Valeriu Iftime, vehement după înfrângerea cu FCSB

”Îmi pare rău, pentru că am avut şansa să câştigăm cel puţin un punct, dar eu cred că arbitrajul este foarte ciudat. Cartonaşul roşu (n.r. a lui Antwi) este dat clar, dar de VAR. Trebuie roşu la Coman obligatoriu, pentru că îl loveşte clar pe Celea!

Frica asta a arbitrului, după ce i-a dat roşu lui Antwi… Ne-a îngălbenit! Uitaţi-vă puţin la galbenele pe care i le-a dat lui David şi Kaprof. Pur şi simplu… Dădea galbene pentru a echilibra situaţia, ceea ce mi se pare jenant.

Sunt greşeli de arbitraj care ne afectează şi s-a simţit în teren. Domnul arbitru a fost foarte violent cu cartonaşele cu noi. În prima repriză mi s-a părut că asta caută. Un coleg de-ai mei mi-a spus că ne va elimina un om. Parcă plutea în aer. Sunt trist, pentru că nu-i onest să ţii cu o echipă. Noroc că a fost fata aceea la VAR care a fost foarte OK. (n.r. Aşteptaţi să vă sune Gigi Becali să vă felicite?) Trebuie să îmi mulţumească pentru că am fost naivi şi a câştigat astăzi”, a spus Valeriu Iftime la orangesport.ro.

Reclamă

Bogdan Andone, acuzaţii grave după FCSB – FC Botoşani 3-2: „Mi-au zis jucătorii la pauză să îi scot!”

Bogdan Andone a lansat acuzaţii grave după FCSB – FC Botoşani 3-2. Antrenorul celor de la FC Botoşani a spus că jucătorii săi i-au transmis la pauză să îi scoată din teren pentru se temeau că vor fi eliminaţi.

Pe lângă discursul dur la adresa arbitrajului, Bogdan Andone s-a dezlănţuit şi la adresa jucătorilor săi. Antrenorul le-a transmis că dacă nu se trezesc la timp, vor fi daţi afară. Mai mult, acesta a spus că etapa următoare este dispus să intre pe teren pentru a le arăta jucătorilor cum să facă marcaj.

„Cum să rezolv problemele? Ce să fac? Să intru eu și să joc? Le-am scris pe foaie, mare, cu roșu, să facem fault tactic. La faza golului eram 4 vs 2. Erau doi contra lui Coman și doi contra lui Tavi. Etapa viitoare o să intru eu să fac marcaj.

Reclamă 4 / 0/3

Liga 2 va fi! Dacă nu se trezesc și nu realizează unde sunt, vor fi în Liga 2, Liga 3, dați afară sau desființați dacă nu îi mai sponsorizează. Nu știu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei.

Așa a fost la toate meciurile. Astăzi, minge statică, nimeni în zid, când ei au nominal cine și unde trebuie să stea. O spun încă o dată! Dacă nu se trezesc și nu vor mai mult, ultimul loc va fi pecetluiT. Și dacă voiam, tot nu puteam să șutăm spre poartă. Am avut 25 de cartonașe galbene…

Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu. Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB. Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. FCSB e pe primul loc, merită. Îi felicit și multă baftă. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună”, a spus Bogdan Andone, la digisport.ro, după FCSB – FC Botoşani 3-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și