Închide meniul

Valeriu Iftime pregătește o mutare de senzație la FC Botoșani! Cine ar putea fi succesorul lui Dan Alexa

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 16:59

Reclamă
Valeriu Iftime pregătește o mutare de senzație la FC Botoșani! Cine ar putea fi succesorul lui Dan Alexa

Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional

Valeriu Iftime, la un meci / Hepta

Valeriu Iftime pregătește o mutare de senzație la FC Botoșani. Patronul moldovenilor ia acum în calcul o variantă pentru redresarea echipei, care se află pe ultimul loc în clasamentul primei ligi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani a rămas fără un antrenor principal după eșecul cu echipa din Liga a 2-a, CSM Alexandria, din Cupa României. La capătul acelui duel, pierdut de către moldoveni cu scorul de 1-2, Dan Alexa și-a anunțat demisia.

Valeriu Iftime pregătește o mutare de senzație la FC Botoșani. Pe cine vrea să aducă la conducerea moldovenilor

Potrivit informațiilor oferite de botoșăneanul.ro, patronul celor de la FC Botoșani vrea să îl aducă pe Liviu Ciobotariu pe banca echipei sale, pentru a redresa echipa.

Tehnicianul în cauză se află într-o perioadă grea la Sepsi, care are un parcurs sub așteptări de la începutul sezonului de Liga 1. Covăsnenii se află acum pe locul 9 în camăionat, cu doar 18 puncte obținute după 14 etape disputate.

De asemenea, și echipa pregătită în prezent de Liviu Ciobotariu a fost învinsă, în mod surprinzător, în Cupa României. Sepsi, care este deținătoarea trofeului, a pierdut duelul cu cei de la Corvinul Hunedoara, cu scorul de 0-1, în etapa a 2-a a Cupei României.

Reclamă

Valeriu Iftime a mai colaborat și în trecut cu Liviu Ciobotariu. Actualul antrenor de la Sepsi a mai fost pe banca moldovenilor în perioada noimebrie 2018 – iunie 2019.

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș! Patronul moldovenilor a luat în calcul o relocare a formației care se află, în momentul de față, pe ultimul loc în Liga 1.

Potrivit patronului de la FC Botoțani, clubul ar putea fi relocat în alt oraș, în viitorul apropiat. Valeriu Iftime a menționat și variantele de orașe unde ar putea să își mute echipa. Potrivit acestuia ar fi vorba despre Suceava și Iași.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că la Suceava se putea realiza mai mult dacă eram noi, adică eu, asociaţii mei, banii şi Primăria. La Suceava e mai multă ambiţie, mai multă forţă în spate, mai multă împingere, sunt multe valori fotbalistice.

Eu aş ţine echipa aici, dar ai nevoie de o academie puternică şi productivă, pentru a crea un cadru de interes în jurul tău. Dacă aduci numai străini, nimeni nu te ia în seamă.

Da, aş aduce echipa la Suceava, categoric. Nu pot mâine, dar la vară, da. Nu se va mai numi FC Botoşani, se va numi FC… Cum vrem noi. E FC Botoşani acum, că sunt eu din Botoşani, oraşul n-are nicio acţiune, nicio treabă”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Monitorul de Suceava.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și