Închide meniul

Valeriu Iftime vrea să transfere un jucător de la FCSB: „Nu sunt sigur dacă Gigi Becali îl va lăsa liber de contract!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 19:02

Valeriu Iftime vrea să transfere un jucător de la FCSB: „Nu sunt sigur dacă Gigi Becali îl va lăsa liber de contract!

Valeriu Iftime vrea să transfere un jucător de la FCSB

Valeriu Iftime / Captură AS.ro LIVE

Valeriu Iftime vrea să transfere un jucător de la FCSB. Patronul de la Botoşani a spus că vrea să îl aducă la echipa sa pe Ianis Stoica. Atacantul a fost împrumuta de FCSB în acest sezon la Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime a anunţat că se va pune la masa negocierilor cu Gigi Becali pentru a-l transfera pe Ianis Stoica. Iftime ar dori să îl ia gratis de la FCSB pe Ianis Stoica. În cele 29 de partide pe care le-a jucat în acest sezon la FCSB şi la Universitatea Cluj, Ianis Stoica nu are reuşit să marcheze vreun gol. Atacantul de 20 de ani este cotat la 900.000 de euro.

Valeriu Iftime vrea să transfere un jucător de la FCSB

„E adevărat că vrem un jucător care îi aparține lui Gigi Becali. E vorba despre Ianis Stoica, jucător care acum e împrumutat la Universitatea Cluj. Însă el e jucătorul celor de la FCSB.

Am discutat cu el și i-am spus clar că eu mi l-aș dori la FC Botoșani, dar nu îl vreau sub formă de împrumut. Nu prea îmi mai plac astfel de transferuri.

Dacă el își va rezolva situația de la FCSB, atunci eu îl vreau la FC Botoșani. Însă, nu sunt sigur dacă Gigi Becali îl va lăsa liber de contract. Vom vedea în zilele următoare ce o să se întâmple”, a spus Ianis Stoica la prosport.ro.

Reclamă

Cel mai mare transfer la FCSB pe care l-a ratat Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a povestit care e cel mai mare transfer la FCSB pe care l-a ratat. Patronul lui FC Botoşani a transferat mulţi jucători la FCSB, dar şi-a luat şi o „ţeapă” uriaşă. Valeriu Iftime a dezvăluit că Gigi Becali i-a oferit 700.000 de euro pe Andrei Chindriş.

Cea mai mare deziluzie la transferuri e Chindriș. Am avut în Săptămâna Mare de la domnul Becali 700.000 de euro și nu a vrut (n.r.- jucătorul). Nu am insistat, eu sunt om credincios, Săptămâna Mare, copilul avea îndoieli, erau mai mulți care au avut insuccese acolo și erau la limita depresiei…

Zic: ‘Îl dau pe copilul ăsta, n-o să-i placă, o să spună că l-am forțat, mai bine nu-i spun’. L-am întrebat dacă vrea să meargă, a spus că nu, că are ofertă bună. Domnul Becali era insistent și-l știți, dacă nu-l dai azi cu 300, mâine îți dă 200 și tot așa.

Reclamă 4 / 0/3

Copilul mi-a tot spus că are ofertă, după care am văzut că lucrurile se îngroașă. Am avut din Cipru 500.000 de euro, nu! L-am dat cu nimic în Portugalia. Mi-a dat ăla 75% dintr-un viitor transfer, înțelegeți? Dar nu l-au mai transferat, l-au dat gratis înapoi. Eu puteam să intervin”, a spus Valeriu Iftime, la podcast-ul Victory Extra Time cu Marian Codirlă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și