Închide meniul

Valeriu Răchită, atac dur la Mohammad Murad: „E mangleală! Un mare mincinos!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2022, 11:05

Valeriu Răchită, atac dur la Mohammad Murad: „E mangleală! Un mare mincinos!

Valeriu Răchită l-a făcut praf pe Ivaylo Petev, noul antrenor al Universităţii Craiova

Hepta

Valeriu Răchită, atac dur la Mohammad Murad după ce omul de afaceri şi-a manifestat intenţia de a investi la Petrolul. Numele lui Murad a fost vehiculat şi pentru a investi la Dinamo,.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Răchită nu crede că Murad a intenţionat să investească cu adevărat la Petrolul.

Valeriu Răchită, atac dur la Mohammad Murad

La pauza meciului cu Rapid, un amic de-ai lui Murad mi-a spus că acesta ar fi interesat să preia Petrolul, fiindcă Șucu a intrat în Giulești și vrea să se bată cu el. Martori îmi sunt o grămadă de oameni din lojă. I-am explicat că Primăria nu este proprietara clubului, dar răspunsul a fost că Murad vrea să discute întâi cu mine și cu primarul”, a spus Valeriu Răchită pentru playsport.ro.

Fostul jucător de la Petrolul şi-a continuat discursul dur la adresa lui Murad.

Murad nu are, de fapt, nicio intenție să preia Dinamo sau Petrolul. Poate Dinamo Beirut. Știu sigur din negocierile de la Dinamo că nu vrea să bage niciun cent acolo. E un Cortacero de Liban. Profită de context doar ca să-și facă puțină publicitate. E un mare mincinos. Nu știu cum se spune manglitor în arabă, dar ce face el acum poartă denumirea de mangleală în limbajul străzii. E înnebunit să fie băgat în seamă. El a venit spre Petrolul, nu invers. Murad este un mare mincinos. Nu știu cum se spune manglitor în limba arabă, dar ceea ce face el acum așa se numește în codul străzii: mangleală„, a mai tunat Răchită.

Reclamă

Mohammad Murad ar fi fost în discuţii avansate şi cu Dinamo

Mohammad Murad ar fi fost în discuții avansate cu Dinamo, a asigurat administratorul special al „câinilor”, Vlad Iacob.

„Discuțiile cu domnul Murad sunt foarte avansate și sperăm să tranșăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putință.

Nu vreau să dau un termen, știu că fanii așteaptă un termen, eu îmi doresc cel mai mult să se încheie lucrurile în privința finanțării, pentru că eu primesc cele mai multe întrebări în acest sens, și din interiorul clubului și din exteriorul lui”, spunea administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, după înfrângerea cu Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

Milionarul de 58 de ani a purtat negocieri şi cu Ionuţ Negoiţă, în 2020, fără a mai bate palma pentru a prelua un pachet de acţiuni de la Dinamo. Murad recunoaşte că este bun prieten cu Cristi Borcea şi că e gata să se implice acum pentru a ajuta clubul în cel mai greu moment din istorie.

Mohammad Murad are o avere estimată la 150 de milioane de euro şi are mai multe hoteluri în Capitală şi pe litoralul Mării Negre.

Recomandări
  • Valeriu Răchită, atac dur la Mohammad Murad
  • Murad ar fi vrut să investească la Petrolul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:15 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” Vezi toate știrile
Citește și