Închide meniul

Mircea Rednic forţează transferurile lui Vali Gheorghe şi Dorin Rotariu: „Românii sunt cireașa de pe tort!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 10:12

Reclamă
Mircea Rednic forţează transferurile lui Vali Gheorghe şi Dorin Rotariu: „Românii sunt cireașa de pe tort!

Mircea Rednic forţează transferurile lui Vali Gheorghe şi Dorin Rotariu

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă/ Facebook UTA Arad

Mircea Rednic forţează transferurile lui Vali Gheorghe şi Dorin Rotariu după UTA – FCSB, scor 2-1, din etapa a 7-a a Ligii 1. „Puriul” a răpus liderul campionatului României şi acum pregăteşte două mutări importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a adus nu mai puţin de 18 jucători în această vară, Rednic nu se opreşte şi insistă pentru Vali Gheorghe, mijlocaşul ofensiv care tocmai şi-a reziliat contractul cu FCSB. Poartă negocieri şi cu Dorin Rotariu, care este dorit şi de Ovidiu Burcă la Dinamo.

Mircea Rednic forţează transferurile lui Vali Gheorghe şi Dorin Rotariu

La finalul meciului cu FCSB, Rednic a anunţat care este stadiul negocierilor cu cei doi jucători.

Vă spun adevărul, am vorbit personal cu Gheorghe și i-am zis: <<Când îți rezolvi situația suna-mă tu sau impresarul>>. Nu vreau să intrăm în concurență cu alte echipe cu sume. La noi e clar, ce i-am spus eu și cel îl intereasează pe el… Are șansa să joace, asta trebuie să-l intereseze pe el, nu banii. Noi i-am da șansa asta, încă îl aștept. Am fost corect cu el, i-am zis că îl doresc mult. El mi-a spus, în schimb, că are ca prioritate un transfer, i-am zis că am rabdare.

Românii sunt cireașa de pe tort. Știu ce am vorbit și cu Dorin, nu uitați că el a plecat la Bruges cu ajutorul meu. Și a avut momente delicate, iar eu am vorbit acolo să mi-l dea împrumut și a făcut un sezon foarte bun și asta l-a ajutat. El știe că pot să îl ajut, i-am promis libertate, dacă în iarnă are ofertă poate să plece. Așadar, și pe Rotariu îl aștept, e diferență mare între el și alți jucători„, a declarat Mircea Rednic, potrivit sportarad.ro.

Reclamă

Aleksandar Vucenovic (25 de ani), Godberg Barry Cooper (25 de ani), Denis Dumitrașcu (28 de ani), Cătălin Carp (29 de ani), Andrej Fabry (26 de ani), Marko Roganovic (25 de ani), Marcelo Freitas (29 de ani), Kyvon Leidsman (25 de ani), Ivaylo Markov (26 de ani), Stefanos Stroungis (25 de ani), Albert Stahl (24 de ani), Robert Mustacă (20 de ani), Bruce Nortey (19 ani), Dogo Rodrigues (24 de ani), Marko Stolnik (27 de ani), Kyvon Leidsman (24 de ani), Raul Stanciu (16 ani) și Frederik Holst (28 de ani) sunt jucătorii care au semnat cu UTA în această vară.

Mircea Rednic, în extaz după UTA – FCSB 2-1

Arădenii i-au administrat liderului din Liga 1 prima înfrângere stagională. Chiar dacă au fost conduşi cu 1-0, au întors scorul şi au obţinut victoria.

„Puriul” a reuşit să o învingă pe vicecampioana României şi a obţinut cel mai important succes de după ce a preluat-o pe UTA. Chiar dacă rivalii s-au plâns de arbitraj, Rednic e sigur că George Găman nu a greşit în favoarea echipei lui.

Reclamă 4 / 0/3

E fericire mare! Aşteptam victoria asta, mai ales după o perioadă mai grea. Am pornit mai greu, dar mă bucur, am câştigat cu echipa de pe primul loc. Am început prost, dar mi-a plăcut reacţia echipei. Ştiam punctul lor vulnerabil, că fac greşeli.

Îi felicit şi le mulţumesc suporterilor, era tensiune în oraş. Aşa e când joci cu cel mai bun, trebuie să recunoaştem, nu sunt din greşeală pe primul loc. Ştii cum e, când nu te lasă cineva să joci, e normal că mai ai şi reacţii de astea. A fost un arbitraj bun, foarte bun!

Mai avem de recuperat vreo 2 puncte pe care le-am pierdut acasă. Au fost deplasări grele, mai avem meciul de Cupă. Sunt fericit şi grupul merită această victorie. Lumea o să fie mai mulţumită, nu a fost uşor. Mai avem mult de lucrat. E o victorie nu zic meritată, dar muncită şi chiar îmi felicit jucătorii. Aveam nevoie ca de aer, e foarte importantă victoria pentru noi„, a declarat Mircea Rednic la digisport.ro.

După victoria cu FCSB, UTA a urcat pe locul 12 în clasament. Are două victorii, o remiză şi trei înfrângeri. Etapa viitoare arădenii au meci în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și