Închide meniul

Vali Gheorghe i-a pus gând rău FCSB-ului! Ce a spus despre fosta lui echipă după ce a fost decisiv în meciul de la Craiova!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 22:51

Vali Gheorghe i-a pus gând rău FCSB-ului! Ce a spus despre fosta lui echipă după ce a fost decisiv în meciul de la Craiova!

Vali Gheorghe i-a pus gând rău FCSB-ului! Ce a spus despre fosta lui echipă

Vali Gheorghe / Antena Sport

Vali Gheorghe i-a pus gând rău FCSB-ului. Iată ce a spus despre fosta lui echipă mijlocaşul care a întors soarta meciului Universitatea Craiova – U Cluj 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus în minutul 46 pe teren, Vali Gheorghe şi-a simţit prezenţa pe teren imediat. A marcat la câteva secunde după ce a păşit pe gazon.

Vali Gheorghe i-a pus gând rău FCSB-ului!

Vali Gheorghe a fost şi cel care a obţinut penalty-ul din minutul 61, transformat de Dan Nistor în minutul 64.

Două reprize diametral opuse. Craiova au luat iniţiativa în prima repriză, au jucat foarte bine, dar mă bucur că am luat un punct.

M-a scos la încălzire, mi-a spus să intru, să fac diferenţa. Mă bucur că mi-a ieşit, sunt încrezător pentru viitor.

Reclamă

Clar i-a destabilizat, când marchezi în primele secunde. I-a destabilizat puţin, dar e important ce facem noi.

(n.r. despre penalty) Trebuie să revăd faza. Am încercat să dau pasă, dar am simţit că sunt tras şi nu am mai ajuns să pasez. Dacă şi cu VAR mai discutăm…

Am încredere în staff şi în echipă.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre meciul cu FCSB) E un meci special, e o echipă foarte frumoasă şi sper să marchez în continuare”, a declarat Vali Gheorghe pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2.

Nicuşor Bancu a pus tunurile pe arbitraj după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2: „Nu putem să jucăm mereu contra arbitrajului”

Nicuşor Bancu a pus tunurile pe arbitraj după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2. Fundaşul oltenilor a criticat dur prestaţia arbitrilor de la meciul de la Craiova.

Bancu e de părere că penalty-ul în urma căruia clujenii au egalat nu trebuia acordat.

E foarte greu de digerat, dar aşa e când joci împotriva a 14 persoane!

Orice la noi e penalty!

Am avut meciul în mână, s-a schimbat soarta cu acel penalty gratuit. Mă aşteptam să îmi dea şi roşu, nu l-am faultat pe ăla şi îmi dă galben.

„Nu-mi convine să stau că greşesc ei”

Eu acum o să stau (n.r.: Bancu va fi suspendat) şi nu-mi convine să stau că greşesc ei. Sunt 4 arbitri.

Reclamă

Nu putem să jucăm mereu împotriva arbitrajului. Am zis înainte că e greu să prindem play-off-ul, acum cred că o să prindem play-off-ul.

Nu e vina antrenorului, e vina noastră. Cum am zis mai devreme, e greu să joci împotriva tuturor.

(n.r. despre grupa de Nations League) Nu comentez. Până atunci avem EURO”, a declarat Nicuşor Bancu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2.

„M-am bătut cu Chipciu la vestiar pentru că ne iubim mult!” Dan Nistor, show total: „Am venit a doua repriză la meci!”

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2. Nistor a marcat golul prin care Universitatea Cluj a egalat şi a obţinut un punct în Bănie.

Nistor a avut un discurs savuros după meci şi a glumit că revenirea din a doua repriză se datorează unei „bătăi în vestiar” cu Chipciu.

„Cred că prima repriză nu am fost la meci, am venit a doua repriză. Plus că ultimele 2 săptămâni ne-am antrenat pe sintetic. A fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu. Că ne iubim foarte mult şi ne-am luat la bătaie. Ne-am bătut în vestiar. Nu negăm că ne vom lupta în ultima etapă pentru playoff. Au fost 3 ani frumoşi aici, a fost o plăcere. Am câştigat o Supercupă.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr şi am vrut să le fac salutul ăsta. Aştept să marcheze şi alţi jucători. Ştiu că pretenţiile sunt mari la mine. A avut dreptate Sabău să spună că echipa nu stă în mine sau în Chipciu. Dacă, Doamne Fereşte, mor eu şi Alex, înseamnă că U Cluj moare? Dacă aş reveni la forma din 2023, l-aş obliga pe selecţioner să mă cheme la naţională”, a spus Dan Nistor la digisport.ro.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și