Închide meniul

„M-am bătut cu Chipciu la vestiar pentru că ne iubim mult!” :) Dan Nistor, show total: „Am venit a doua repriză la meci!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 22:15

Reclamă
„M-am bătut cu Chipciu la vestiar pentru că ne iubim mult! :) Dan Nistor, show total: „Am venit a doua repriză la meci!

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova - Universitatea Cluj 2-2

Alex Chipciu şi Dan Nistor / Profimediaimages

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2. Nistor a marcat golul prin care Universitatea Cluj a egalat şi a obţinut un punct în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a avut un discurs savuros după meci şi a glumit că revenirea din a doua repriză se datorează unei „bătăi în vestiar” cu Chipciu.

Dan Nistor, show total după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2

S-a trăit foarte greu. N-am fost la meci în prima repriză, am venit abia în a doua repriză, s-a văzut acest lucru. Ne bucurăm că am scos acest egal, e un nou început pentru noi. În ultimele 3 săptămâni, ne-am antrenat doar pe sintetic, a fost foarte greu. La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu.

Ne iubim foarte mult și am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun. Obiectivul conducerii este clasarea pe locurile 7-9, dar ne gândim și la play-off. Au fost ani frumoși aici, n-am putut să fac atât de multe pentru acest club. Sper ca jucătorii de acum să facă mai multe și să câștige campionatul.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr să mă vadă și am zis să le fac acest semn (n.r.- cu degetul la gură). Aștept să mai marcheze și alți jucători. Știu că pretențiile sunt mari. Dacă murim eu cu Alex, ce se întâmplă? Moare U Cluj? Antrenorul a avut dreptate (n.r.- că echipa nu stă într-un jucător). Au venit târziu mai mulți jucători și nu sunt pregătiți”, a spus Dan Nistor la digisport.ro.

Reclamă

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

raiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalty. Universitatea Cluj a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalty.

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu (Ian ’66), Zajkov, Maldonado, Bancu – Al. Creţu, Mateiu (Kozulj ’86), Căpăţînă – Houri (Mekvabishvili ’66), Markovic (Koljic ’58), Baiaram (Danciu ’86). Antrenor: Ivaylo Petev.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Cluj: Gorcea – Piţian (Simion ’46), Masoero, Mitrea, Vătăjelu (Anselmo ’46) – Pănoiu (Chintes ’46), Bic – Roger (Gheorghe ’46), Nistor, Chipciu – D. Popa (Doukoure ’78). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Bancu ‘87/ Vătăjelu ’11, Pănoiu ’19, Anselmo ‘86

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu, Radu Ghingulea – Andrei Antonie

Camera VAR: Rareş George Vidican, Alexandru Vodă

Observatori: Alexandru Deaconu, Imilian Şerbănică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și